Komedije
Forum Zabava Film

PARTYzan PARTYzan   11.11.2020 u 13:51

Tradicionalno sam gotivio komedije Adam Sandlera ali je poslednjih godina počela da mi smeta njegova govorna mana
FoX FoX   17.01.2021 u 22:39

Office Space (1999)

Opis: Piter je kompjuterski programer. Svaki dan on, njegov prijatelj Samir i Majkl trpe beskrajna poniženja i uvrede na svom bezdušnom radnom mestu od svog bezdušnog šefa, Bila. Za Pitera, zarobljenog u malom stanu, svaki je dan gori od prethodnog - što znači da mu je svaki dan najgori dan u životu.

Ihhh, kako mi je legao ovaj film U moru bezveznih komedija sa prostim humorom, ovaj film je zlatan.

Od mene 9/10

p.s. Iznenadio sam se kad sam video Dženifer Aniston Baš je bila simpatična u tim godinama.
zenon zenon   13.02.2021 u 17:18

FoX (04.02.2017 / 04:06)
hahaahah Idiocracy (2006)

Sjajan film koji prikazuje kako će izgledati svet za 500godina ako ljudi nastave da se truju raznim retardiranim pesmama,rijalitima
Idiokratija-Odlican film.Steta sto Set Rogana nisu stavili za predsednika,kao stvoren za ulogu debila
Ali i Teddy Crews je odradio super posao.Znamo ga iz Old Spice reklame youtube.com/watch? ... ja3zo haha

filmu dajem 8.5/10
FoX FoX   16.02.2021 u 20:35

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Opis: Borat, stanovnik Kazahstana, putuje u SAD kako bi snimio dokumentarac o toj zemlji. Tokom svoje misije saznaje da su SAD po mnogo čemu iste kao njegova zemlja.

Saša Baron Koen je super lik. Moram reći da mi se više svideo The Dictator (2012) kao i njegov lik Ali G.
Jest ovo parodija ali ništa posebno po meni.

p.s. Iznenadio sam se izborom pesama Od Esme Redžepove do Brege

5.5/10
Cranium Cranium   16.02.2021 u 20:38

FoX (16.02.2021 / 19:35)
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Opis: Borat, stanovnik Kazahstana, putuje u SAD kako bi snimio do
Tek sada si gledao ovo? Hahahahaha. Ni meni nije nista posebno. Ali G je ipak Ali G
FoX FoX   16.02.2021 u 21:21

Cranium (16.02.2021 / 19:38)
Tek sada si gledao ovo? Hahahahaha. Ni meni nije nista posebno. Ali G je ipak Ali G
Tek sada Borata odgledao ali "The Dictator" sam gledao pre par godina i svideo mi se. Od Borata sam očekivao više. Možda odgledam ovaj nastavak iz 2020.

Ali G-ja sam juče izvalio, ti si ga spomenuo u temi "najgori filmovi"
Kralj
FoX FoX   05.03.2021 u 19:43

Odgledao juče The Big Lebowski (1998) od braće Koen

Opis: Džef Lebowski je bivši hipi radikal čiji se život sada svodi isključivo na pušenje trave i boravak u kuglani.
Njegovu dosadnu svakodnevnicu će razdrmati dolazak dvojice opasnih tipova koji žele da naplate dug koji je napravila njegova supruga...

Toliko hvaljen, 8.1 ocena na imdb... Očekivao sam više komedije ali kada se sve uzme u obzir, dobar je film, dobra poruka.
Od mene 7/10
FoX FoX   25.03.2021 u 23:22

S obzirom da nema novih dobrih filmova, počeo sam da gledam filmove koje sam odgledao pre par godina...

Prvi na spisku je bio Truman Show , odličaaan!

Drugi je Harold & Kumar Go To White Castle (2004) ahahahah luuud film i posle trećeg gledanja Uvek se dobro ismejem.

Zanimljiva je činjenica da je ovo jedan od poslednjih filmova iz onog period "političke nekorektnosti". 
Današnju komediju guši politička korektnost i ostaje nam samo da gledamo ove starije filmove... Tuga.

The Batlle of Shaker Heights ovaj mi dugo stoji u watchlisti i napokon sam odgledao.
Nije loš. Ok su mi filmovi Shie LeBeoufa iz tog perioda. Jedan od omiljenih mi je  Holes (2003)
Cranium Cranium   01.04.2021 u 13:07

Coming To America 2 (2021)

Princ Akim (Edi Marfi) je sada već u godinama, posle ženidbe amerikankom u prvom delu, činilo se da će Zamunda konačno postati slobodna zemlja, medjutim on je i dalje.....princ. Jer je njegov otac, kralj i dalje živ. Princ Akim ima troje dece, nažalost sve ženska deca. A njegov otac je pri kraju života. Zamundi preti gradjanski rat jer kada kralj umre, novi kralj postaje princ Akim koji je blago rečeno....nesposoban. A naslednika muškog nema. Što znači da će Zamundom vladati diktator njima susedne zemlje Nexdorije (Vesli Snajps)

Princ Akim mora brzo da nadje rešenje za svoje probleme, jer ako ne nadje muškog naslednika, biće ubijen u roku od 24 časa.

Lokalna vračara ipak daje nadu Zamundi rekavši da princ Akim ipak ima kopile u Njujorku, muškog naslednika koji može produžiti kraljevsku lozu.

Onako, svakako je lepo bilo videti nastavak mnooogo boljeg originala. Od mene 6 od 10.
FoX FoX   18.05.2021 u 00:31

Ja pustio "Coming to America 2" pre par meseci ali nisam daleko stigao. Prekinuo nakon par minuta Nekako mi bzvz. Odgledaću jednom.

Inače, odgledao sam Friday (1995)

Zaista, mnogo se najrazličitijih stvari može dogoditi između četvrtka i subote, pogotovo ako se nalazite usred ove urnebesne kvartovske komedije o besposličarenju kao stilu života. Jedan od najpoznatijih filmova koji su tematizovali život u crnačkim kvartovima sredine devedesetih.

Hahahah kakav film. Preporuka.
Početak mi i nije bio nešto, nekako sam se naterao i pregurao 10-ak minuta ali kako film odmiče postaje sve bolji i zanimljiviji.

Nisam uopšte čitao opis niti gledao trailer tako da mi je to u poslednje vreme dobitna kombinacija. Ne znaš šta da očekuješ i ne nadaš se previše

Od mene ocena 8/10

Forum početna