Omiljene replike iz filmova/serija
Forum Zabava Film

Tommy Tommy   13.09.2016 u 00:28

"Bogu fala, vijek i po proživjeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju advokatu Miliću, jer u vas djeco, sve zajedno, nemam nimalo povjerenja. Žao mi je što ste moji, a ne djeca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sljedeće: Svu svoju imovinu ostavljam.. samom sebi.
Pantelija"
Zvezdas Zvezdas   13.09.2016 u 00:30

@Tommy (12.09.2016/22:28)
"Bogu fala, vijek i po proživjeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju advokatu Miliću, jer u vas djeco, sve zajedno, nemam nimalo povjerenja. Žao mi je
hahaah

martin martin   10.11.2016 u 16:32

Možda sam lud ali nisam blesav da se ubijem
Urnebesna Tragedija
atom atom   10.11.2016 u 23:28

-Ja sam bogat čovek,udala si se za bogatog čoveka.Ej,sa tim parama,ima da ti namontiram usta...moći ćeš da zineš ko krokodil!

Stižu dolari
Furr Furr   17.12.2016 u 17:40

Arjun: One should learn how to live life from you, I spend my entire life inside a box.
Laila: A person should remain in a box only once he is dead.
--------------------------------------
Natasha: I don't want to give your friend the impression that I'm a witch.
Imran Habib: [enters back in his room] Witch alert!
--------------------------------------

Laila: After achieving so much, are you happy? Do you miss something? Take time out for those things that really make you happy, like cooking...
Arjun: Ya, well that's the plan. I will retire after 40...
Laila: How do you know you will live till 40? Seize the day my friend!

Zindagi Na Milegi Dobara
martin martin   09.02.2017 u 12:53

-I ja sam nekad bio mlad, voleo devojke i poeziju, al' nisam svaki dan išao na dedin grob i kupovao uvek cveće.
-Jel zbog Klerk Gebla?
-Slušaj ti balavče zaludni, znaš li ti da je dolar skočio na sedamsto pedeset, a tvoja majka traži tri do dve hiljade i šest stotina. Tebe naravno baš briga.
martin martin   26.02.2017 u 11:53

-Ako se vraćaš kući u ovo doba jedino na Bajlonijevoj pijaci ima cveće.
-Posle kažu da muškarci u našim godinama prave gluposti. Kako i ne bi.
-Slušaj, jesam ti govorio da sam pre rata hteo da budem drugi Dragoljub Aleksić, i da se okačen zubima u avion vozim iznad Beograda?
-Nisi.
-Pa sad ti kažem. I šta sam sad? Niko i ništa...
-Život piše romane...
Zvezdas Zvezdas   09.04.2017 u 15:23

gde sam ja bio?

pa srtugo cerovinu.

atom atom   10.07.2018 u 23:16

-Ko je taj Marko koji mi se od jednom pojavljuje u životu,i igra igrice sa mojom devojkom?!

-Aaa neee,ne moraš da brineš zato što Marko ima devojku 7 godina...

-Ništa to ne znači!I ja imam devojku 7 godina pa JE...život komplikovan moja Anđelka!Ljudi bre nemaju leba da j**u,ovaj bre j**a da lebu...

atom atom   27.07.2018 u 14:20

-Doš'o si a?Gde si bio kad su me mlatili,vidi šta su mi napravili.

(Tras pesnicom)

-Pod jedan...
-Da ti kažem gde je deda.
-Pod dva...
-Da te ne lažem.
-Tri...
-Da te ne lažem kad ti budem govorio gde je deda.
-Gde je deda?
-Ne znam.
(Kreće pesnicom)
-Ali! Tvoj položaj tela jasno govori da želiš nekog da udariš,a s' obzirom da samo ja stojim ovde,znači mene...što mi daje snagu da nastavim.Tu su bila dva mangupa.

-Gde su sada ta dva mangupa?
-Ne znam.
(Kreće pesnicom)
-Ali!

Forum početna