Ahhh te drugarice
Forum Ljubav i Sex Sex, jebeš ljubav xD

Cranium   25.04.2012 u 09:52

Kako se vi secate toga jbt! Ja se nisam ljubio kao dete,ali secam se da sam sa 10 godina uvatio za sisu jednu drugaricu. Igrali smo ja i par drugara i drugarica corave bake u sobi te drugarice. Ona je bila starija 3 godine ali je blejala sa nama. I tako ja bio corava baka, i znate kako vec ide, korak po korak sa rukama ispred sebe, kao slepac. Ona se bila sakrila u uglu sobe,iza zavese. I ja idem tako i trazim, i naletim na sisu j**ote! opalila me po ruci, i ja je pronasao. Kasnije kad sam ih pronasao sve mi je rekla da sam je uhvatio za sisu. Ja se postideo jbt. Eto makar slucajno sam joj bio prvi koji joj je dirao sise. a kad sam ja napunio 13 poludeo sam, razne drugarice mi prosle kroz sake, ali to neka bude tajna.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
KinG KinG   25.04.2012 u 10:06

cranium (25.04.2012/07:52)
Kako se vi secate toga jbt! Ja se nisam ljubio kao dete,ali secam se da sam sa 10 godina uvatio za sisu jednu drugaricu. Igrali smo ja i par drugara i drugarica corave bake u sobi te drugarice. Ona j
Ja se ne secam da sam se ljubio,nego imam sliku
Nego kad smo vec kod 13-14 godina secam se u osnovnoj kako je jedan moj drug vatao jednu iz odeljenja za sise. Na sred časa. I ova se ne buni . Vataju se a nastavnica ih gleda njih baš briga.
Cranium Cranium   25.04.2012 u 10:15

Pa i mi brate isto...vatali ih gde smo stigli...onda dodju stariji ortaci iz skole, kao smaraju nas, uzimaju telefone za kaznu. A onda nam oni,kad ostanemo sami govore koju ribu da salecemo, cak smo vatali i njihove, starije drugarice, i sve to pod njihovom zastitom. Eh ti likovi su bili i ostali kraljevi.
buRek buRek   25.04.2012 u 21:50

ja u busu na ekskurziji jednoj mesio sise
DR_
Dr_Psycho  
 25.04.2012 u 21:59

Ja sam posle mature..napio jednu,bilo je oko 5 ujutru,onako svi komirani...imao sam 14...vatali smo se i pipali...a nije bilo sexa
Warp Warp   05.05.2014 u 23:27

Imam dve "drugarice" sa "povlasticama". Realno teško je imati samo "drugaricu"
Ili si potajno zaljubljen ili ti je potajno privlacna.
Možda neke gadure da , al lepe teško

uf šta sve napisah....
DR_
Dr_Psycho  
 07.12.2014 u 17:32

Warp,j**es ih?

Forum početna