Lud, zbunjen, normalan! [all about]
Forum Zabava Serije

Miami Miami   01.05.2013 u 22:37

kad se javlja na telefon: alo,ko smeta?
onda kad lovi papagaja po kuci zato sto je pticiji grip harao gradom.
pa ono sa bubom: ja bih caj,samo bez limuna ako moze.a buba: izvinite nemamo limuna moze li caj bez neceg drugog? jaooo
Edy Edy   21.07.2013 u 01:27

kran pogledaj malo ;)
Edy Edy   21.07.2013 u 01:34

TamoNeki (02.03.2013/22:55)
Pogledajte kad Izet jede feferone (čini mi se,400 komada,nisam siguran) da bi ušao u Ginisovu knjigu rekorda
Iz te epizode se sjećam scene:
Doktor: Gospodine FAzlioviću, izgleda da ste pojeli koji feferon više, pa smo vam morali ispumpati želudac...
Izet: ppppaa...šššta si?! Ojj sunce ti kalaisano, kad te ufatim.... *ode doktor ne zna šta ga snađe*
Faruk: Ma ne brini tajo, znaš kako kažu, ono peče samo dva puta, kad ga jedeš, i kad ga *malo mimike rukama, pokazuje Faruk* :xD
... na kraju epizode pokazuju da je faruk bio upravu kad izet iz toaleta viče: "Uh, uh, Šefika!!! Zovi vatrogasce, peče, peečeee majko mila!"
Edy Edy   21.07.2013 u 01:39

jedna od najboljih epizoda je kada Izet pokušava da nađe blago kralja kada je pobjegao u WWII... ono kao ostao sanduk blizu sarajeva.... i ono kao nađu gdje je kad tu minsko polje.... natjeraju onog brata od Dine (glumi ga lik iz NMK, ne znam koje verzije, msm srbske) da deminira područje sa šerpom na stomaku i iglama za heklanje u rukama pogledajte i uživajte ;)
Edy Edy   21.07.2013 u 01:44

MicaJo (01.05.2013/20:37)
kad se javlja na telefon: alo,ko smeta?
onda kad lovi papagaja po kuci zato sto je pticiji grip harao gradom.
pa ono sa bubom: ja bih caj,samo bez limuna ako moze.a buba: izvinite nemamo limuna moze
"Birani pretplatnik je trenutno mamuran, nazovite kasnije.... " - Izet u 10 ujutro
Cranium Cranium   21.07.2013 u 01:55

Pogledao sam. Ovo mi nije smesno dok citam, ali verujem da bi se pokidao kada bih video.
Edy Edy   21.07.2013 u 01:58

ima i ona sa lotom namjestili Faruk i Damir da umjesto pravog lota puste snjimak... a izetu uplatili baš te brojeve, kako bi ga malo zeznuli .. ooj kasnije ga pitaju ko, izete i kako bi na lotu, jesi išta dobio.. a on mrtav hladan: maa ništa sine, znaš kako je to, nikad da se dobije onim svojim umiljatim glasom oooj njega niko ne može zeznuti..
Edy Edy   21.07.2013 u 01:58

cranium (20.07.2013/23:55)
Pogledao sam. Ovo mi nije smesno dok citam, ali verujem da bi se pokidao kada bih video.
ma kad ga samo vidiš odmah se kidaš ;)
Edy Edy   21.07.2013 u 02:03

evo još ovo i dosta znate ono iz prve sezone, došla ivana i vidi Dino čita pa joj čudno... pita ga : a što ti čitaš ovako rano... MA moja ivana, vidiš da s edykujem ;) ... čitam ovu žutu knjigu bila tu u polici, nekakav roman, puno likova i nikakve radnje.... chek chek, naslov je "Telefonski imenik" ... ne znam zašto, još čekam radnju... uuu evo izgleda da će sad da se zakomplikuje ;) ... i nastavi da čita
Cranium Cranium   21.07.2013 u 02:04

Edy (20.07.2013/23:58)
ma kad ga samo vidiš odmah se kidaš ;)
Za TV kad se jadao zeni ili sta mu je vec.
Ovaj TV ima manji ekran nego retrovizor. Vidim samo neke tackice, gore dole gore dole. OCINJI SAM VID POKVARIO.
Ama sta ce nam televizor Izete? Bla bla bla nesto, ja sam realna.
Lik popi*deo.
REALNA?? E PA IDI SAD U DNEVNU SOBU PA BUDI REALNA.
Objasnio joj. Tako moj cale ponekad kad se iznervira, lupi nesto pa se smejes.

Forum početna