System Tweaking
Forum Tehnologija PC

Edy Edy   25.02.2013 u 01:05

Evo da otvorim temu neka je sta se radi: doradjivanje sistema kako bi bilo da mozete da sklonite neku iritantnu sliku ili poruku iz windows sistema? ili nekog drugog (nisam probao mada mozda moze i to sa odgovarajucim App-om) bilo bi kul staviti npr da umjesto run komande kad kliknete nema ona slicica za run nego recimo slika kokoske sta ja znam volim palo mi na pamet to ili sta vec evo mene irtira ona poruka za update u notepadu++ morat cu pokusat da je editujem kako? fiino odlican alat za to je: Resource Hacker aplikacija iz snova zamislite da u onaj dialog koji se pojavi kada hocete da izbrisete fajl da pise: Koji ce ti ku**c... ma stisni ok ne budi pi*da umjesto onog are you sure bla bal skinite program i editujte windows i programe za windows samo pazite ako sj**ete neku komponentu kod editovanja morat cete da reinstalirate win pa bolje uradite recovery point za svaki slucaj ako vam se sj**e
Edy Edy   25.02.2013 u 01:07

evo linka: angusj.com/resourcehacker/ imate ovog po netu samo pazite da ne naletite na virus
SRB
Srbenda  
 25.02.2013 u 04:02

Hehe sta ti sve ne pada na pamet ja koristim [cheat engine] pa hakujem one flash igrice kad mi je dosadno esko:
Edy Edy   26.02.2013 u 12:54

ma jasta moze svasta da se radi kad je covjeku dosadno
KinG KinG   26.02.2013 u 14:27

i ja isto cheat engine
Tommy Tommy   26.02.2013 u 14:44

Edyka (25.02.2013/00:07)
evo linka: angusj.com/resourcehacker/ imate ovog po netu samo pazite da ne naletite na virus
koristio sam prije tog resource hackera ali ova tvoja ideja je genijalna.
Edy Edy   06.03.2013 u 11:36

Tommy (26.02.2013/13:44)
koristio sam prije tog resource hackera ali ova tvoja ideja je genijalna.
nije moja zato i jest genijalna ja sam twekovo Windows XP da izgleda kao Win 7 sa aplikacijom po imenu Styler i ovim čudom vjerujem da može samo sa ovim ali treba posla ovako lakše

Forum početna