Eurovision
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   05.03.2013 u 11:27

Evo nekih pesama. 28 ih ima za sada. m.youtube.com/watch?cli ... lated Kad cujes ostale, ove nase su jos i dobre. Samo da koriguju produkciju i da odrade text za engleski.
Cranium Cranium   05.03.2013 u 11:35

Ja navijam za onu malu Nataliju iz Austrije. (naravno, pored nashih) Tachno se chuje taj Nemachko-Austrijski stil. Takav je njima pop i r'n'b. Dobra je i Norveshka, ali opet...Eurosong je postao sranjeeee! Verujem da je isto stanje u svim drzavama. Shta sprechava Srbiju da poshalje tamo nekog ko kida pevanje. Da im objasnimo kakvu muziku je imala Srbija. ovi svi neki moderni.
FoX FoX   05.03.2013 u 16:36

28,vec?ja vise volim da sacekam eurosong pa da cujem ostale pesme ali i to sto kazes..eurosong je izgubio kvalitet
FoX FoX   05.03.2013 u 16:39

e ja prvi put upload video na youtube imam tv karticu pa snimio bzvz one male sto pevaju pesmu magija na beosongu 
i imam 20.000 pregleda ,kako su bezobrazni...svi mi kopiraju video i stavljaju na svoj kanal,podneo sam vec 2.zalbe ytb za kradju video snimka,jedan video su vec obrisali a ovaj drugi ce sutra,tek danas sam podneo zalbu
Cranium Cranium   05.03.2013 u 17:03

BlackFoX (05.03.2013/15:39)
e ja prvi put upload video na youtube imam tv karticu pa snimio bzvz one male sky's-magija sa beosong-a  
i imam 20.000 pregleda ,kako su bezobraz
Koji si ti zmaj! usput si i cinkara!
FoX FoX   05.03.2013 u 17:07

hahah pa morao sam brate,ja sam ulozio trud u sve to,i dodje neki debil i skine video i okaci na svoj kanal i zamisliii imao vise pregleda od mene,pa ne moze to tako
Cranium Cranium   05.03.2013 u 17:11

BlackFoX (05.03.2013/16:07)
hahah pa morao sam brate,ja sam ulozio trud u sve to,i dodje neki debil i skine video i okaci na svoj kanal i zamisliii imao vise pregleda od mene,pa ne moze to tako
Ima debila. Kakva rasprava se tamo povela. Te ovo, te ono. Deca glupa. Ako znate bolje da pevate, izvolite. Malo sam ti razgledao po profilu. Morandi, Morandi, Morandi.
Cranium Cranium   18.03.2013 u 01:51

Crnogorci odradili dubstep hip-hop fazon neki.
FoX FoX   24.05.2015 u 03:24

ahhahah a jbg,tad sam bio zaludjenik

Inace...gledao ovu evroviziju 2015 posle godinu dana pauze...i mogu reci da je ove godine za razliku od proslih bilo dosta dobrih pesama..Drago mi je sto je svedska pobedila,ok mi je pesma...
A ova nasa debeljuca...najvise me nervira sto su ovi nasi mediji 2,3 dana favorizovali nasu,govorili kako smo postali favoriti,kako smo zasenili sve...i na kraju na 10mestu Ali 10 mesto uopste nije lose...sledece godine idemo direktno u finale Ja se plasio da ce nas Gruzija preskociti ali dobro je
Cranium Cranium   24.05.2015 u 04:03

Realno, gledao sam i ja. Prošlu nisam. Svidelo mi se par pesama. Ruska i nije nešto, ali sam hteo da pobede sva govna koja im zvižde a blage nemaju o politici. Isprani mozgovi. Svidela mi se pesma Slovenije, Španije, Australije, naravno Švedska, onaj mali debil iz Belgije me strašno nervirao. Ima tu još par pesama. Ali mislim da je najbolja evrovizija bila kod nas. Najviše dobrih pesama

Forum početna