Eurovision
Forum Zabava Muzika

PARTYzan   06.03.2024 u 20:04

Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   09.03.2024 u 12:16

Zapala mi za oko izvedba Sanje Vučić na ovogodišnjem PZE. Kakva carica. Baš joj idu jezici. Inače pesma je od prošlogodišnjeg predstavnika finske. Ovo bi sigurno bilo u top 3

Kaarija - Cha Cha (Sanja Vučić Cover)
PARTYzan PARTYzan   09.03.2024 u 17:50

ovaj nastup je odlican, kao i njen potencijal. . Inace msm da je Sanja samu sebe obesmislila (depersonalizovala ). Počela u alt-rege bendu Zaz pa pevala sve i svašta da bi završila u nečemu što zovem turbo-folkom.
Meni i Teya Dora ima taj IDJ potencijal Ramonda mi zvuči kao ok, trendi pesma, mainstream mada istovremeno i nije radiofonična. Nzm ko bi slušao Ramondu u slobodno vreme. Niti oni koji su art/alt nastrojeni niti komercijalno. Ali vremenom, ako se bude bavila muzikom, pre mi miriše na skretanje ka IDJ Tunes sokaku nego ostanak u pop vodama a kamoli nešto smislenije
FoX FoX   09.03.2024 u 23:14

Slažem se. Toliki potencijal ima Sanja a potpuno se, što ti kažeš, obesmislila...
Kada bi neka strana produkcijska kuća uzela Sanju i Teyu pod svoje, to bi bilo stravaaa. Ovako im ne gine domaća šund estrada...
PARTYzan PARTYzan   02.05.2024 u 18:59

u temi grčka muzika sam stavio ovu stvar 2022 youtube.com/watch? ... DcIUw
Iako mi grčki učesnici na ESC ugl nisu bili po ukusu, ove godine mi je Grčka favorit. I ova pesma kombinuje tradicionalno i moderno i za razliku od mnogih, nema ničeg banalnog, jeftinog i kul je za sve pare
youtube.com/watch? ... WGUPs
youtube.com/watch? ... g-0uY
Cranium Cranium   02.05.2024 u 19:01

Konacno nesto pametno, spotify je umesao prste u eurosong. I sad imamo spotify shorts prezentacije svih izvodjaca od strane spotify editora. Koliko cujem po prvih par pesama, ovaj eurosong je pun retro happy hardcore muzikom. Fazon samo fali scooter. . Svidja mi se malo za promenu da ima i ovakvih. Nemam pojma ko se kako kotira, evo pre 5 minuta sam video ovo na spotify. Javljam se posle mozda.
FoX FoX   02.05.2024 u 20:27

Po kladionicama, hrvatska vodi već par meseci, švajcarska je druga...
eurovisionworld.com/od ... ision

Mi se ne kotiramo baš najbolje
Welicak94 Welicak94   14.05.2024 u 08:11

Da li je pesma Hrvatske original ili prepevana?
FoX FoX   14.05.2024 u 23:47

@Welicak94, Razočarao sam se sad kad sam saznao da nije baš toliko originalna...

Pain - Party in my head
Welicak94 Welicak94   16.05.2024 u 22:37

Poslužio se i muzikom od DJ-a Adrian de la vega:
youtube.com/watch? ... =182s
Inače, sviđa mi se.
Welicak94 Welicak94   16.05.2024 u 23:51

Najnovije otkriće!
Original, a bolje reći "sample" je zapravo od... KSHMR iz njegovog izdanja "Sounds of KSHMR Vol 2": String loop 05.
Evo i sempla:
splice.com/sounds/samp ... ample

Jedan je KSHMR!

Forum početna