Eurovision
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   23.05.2021 u 03:19

retko dobro finale Evrovizije. Konkurencija, scenografija, organizacija, frenetična publika valjda kao puštena s lanca posle karantina ... Ipak su domaćini Holanđani, ne može recimo Izrael ni uz sve pare i vanpandemisjske uslove i Madonnu da tako odradi posao, nešto se ipak ne može kupiti tj platiti.

Takođe dugo se nije desilo da se prvih nekoliko mesta poklopi sa mojim favoritima, sa izuzetkom Švajcarske koju nisam ni primetio. Jedino što je meni Francuskinja bila najbolja a Italijani posle nje. Lepo što su pobedili. Retko kvalitetno prženje, u današnje vreme i retko autentičan rok, bez primesa neo-panka ili elektronski obojenog, razvodnjenog, tipa Panic! At The Disco ili Coldplay. Ovo je nešto kao mešavina Arctic Monkeys i The White Stripes u San Remu.
Ako ništa drugo, doslednost Evrovizije je u njenoj nepredvidivosti da ne kažem nedoslednosti Uvek ima šansu da pobedi najveći trash kao i najveće blago.
atom atom   23.05.2021 u 14:28

Zaslužena pobeda Italije. Čista rok pesma,dobar ritam,tekst ne razumem ali bitno je da vozi.

Što se tiče naših Uraganki,očaj. Pesma klasična "grand" sprdačina,ubaci stranu reč u pesmu da zvuči moćno tipa "loco,mi amore,amore mio" itd udari turbo folk matru sa malo tehno zvuka i rokajjjj. I dalje je Željko Joksimović najbolji naš predstavnik.
FoX FoX   23.05.2021 u 22:18

Ne gledam eurosong od 2010 ali pustim rekapitulaciju, čisto da vidim da li ima neka ok pesma.
Ima finih pesmica. Finska je ok ako izuzmemo one indijance na sceni.
Malo vuče na Linkin Park.

Blind channel - Dark side

Naše da ne komentarišem. Čoko moko
Jest da pesma ulazi u uši na prvo slušanje ali...turbo folk nastup.
Cranium Cranium   24.05.2021 u 20:51

Ma ovo je klinacka verzija rep metala, ima ih pun ku**c ali to je tinejdz muzika. Ne svidja se meni to. Pravi Nu Metal je mnogo mnogo ozbiljniji zvukom. Samo na pocetku malo podseca na LP. Inace, ni ja ne pratim Eurosong vec par godina. Sve nesto pretrcim. Poslednji koji sam kao pratio je bio kad je Sanja isla sama. Ostalo sto kaze lisica, pogledam na tjubu rekapitulaciju i to je to. Cudo sto su dali Italijanima pobedu, nije losa pesma. Ali najjace sto su ih optuzili da je pevac smrkao kokain u lajvu, pred ne znam ni ja koliko ljudi. Hahahahahahag. Jeste toliko je lud. Pogledao snimak, ono je samo smesna slucajnost. Lik krenuo da se spusta glavom, stisnuo pesnice, u fazonu raduje se sto imaju toliko poena. Hahahahaah, ovi mu napakovali da je smrkao kokain.

Inace, sto se nas tice. Ja ne znam ko gura ove ribe? Imale jednu dobru pesmu i sad samo one i niko drugi. RTS je skroz neobjektivan, nije ni cudo sto niko ozbiljan ne ide na beoviziju. Kad oni imaju svoj ziri, a ziri je u fazonu ja tebi ti meni. Brate ima toliko klinaca i klinki koji kidaju kakvu muziku prave, samostalni, nikome se ne pravdaju, nemaju menadzere, pr i ostala sranja. Kako oni da dodju do eurosonga? Jbg, nemaju oni nikoga da ih pogura. Oni koji se zaj**u pa se prijave na Beoviziju shvate brzo kako stoje stvari.
zenon zenon   25.05.2021 u 00:25

vidi se da je italijan smrkao.Sad sta je smrkao.Ovaj pored ga jos gura da prestane jer snimaju kamere
mobile.twitter.com/Sha ... 20964
twistex twistex   11.02.2022 u 11:31

Preslusao sam na brzaka ovogodisnje kandidate i evo 5 koje su po meni drugacije od ostalih i koje bi mogle da urade nesto vise:
1.Sara Jo-Muskarcina
2.Naiva-Skidam
3.Angelina-Origami
4.Konstrakta-In corpore sano
5.Marija Mikic-ljubav me inspirise
PARTYzan PARTYzan   13.02.2022 u 23:45

twistex (11.02.2022 / 10:31)
Preslusao sam na brzaka ovogodisnje kandidate i evo 5 koje su po meni drugacije od ostalih i koje bi mogle da urade nesto vise: 1.Sara Jo-Muskarcina 2.Naiva-S
A ja čuo Zoe Kida- Bejbi, sviđa mi se samo msm da nije dovoljno upečatljiva za Evroviziju youtube.com/watch? ... 6dFug
Vidim da ona nije jedina iz zemlje gruva pošto je tu i Konstrakta
PARTYzan PARTYzan   12.03.2022 u 00:01

i kao sto pomenuo u postu pre Beovizije, tako i glasao. Po prvi put, zato sto je u dobrotvorne svrhe Msm da je bio najjaci izbor ikada, racunajuci i SFRJ. Skoro svi su na neki nacin bili dobri, a i produkcija vrlo dobra. Glasao za Zoe Kida i Konstraktu Ovo prvo je naj pesma po mon ukusu a drugo naj nastup (multimedijalni performans) ikad. Msm da ima vise sanse od ostalih mada to se nikad ne zna, videcemo. Nisam slusao ostale ucesnike sem deo italijanske pesme, opet su dobri, Mahmood ponovo

Priloženi fajl : img_20220311_224945.png (0.06 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   13.05.2022 u 00:18

Bacio pogled na ovo drugo polufinalno veče zbog Katarakte... Hahahah biće zanimljivo ako udje u top 5  Mada to nije teško pored onakvih predstavnika.
Da li je realno da su skoro sve zemlje poslale pedere? gledam i ne verujem. Počev od Rasmusa pa evo stigoh sad do Australije i povraća mi se. 
Nisam čuo neku normalnu pesmu. Sve nešto bez veze... Šteta. Baš su zakucali poslednji ekser na ovo takmičenje na kom se ranije moglo čuti dosta dobrih pesama.

Inače, iznenadio sam se kad sam video Lum!x, iz Austrije (meni poznat još od "Annie Are You Okay? ". Nisu prošli dalje ali i pesma ništa posebno. Nisam gledao ostale nastupe ali baš su digli publiku. Mogli bi ovi holandjani da pošalju neku big room pesmicu pa bi možda napokon i pobedili
atom atom   13.05.2022 u 02:06

Pobeđuje Ukrajina,zbog trenutne situacije. Iako im je pesma užas,ali politika pobeđuje u svakom slučaju. Zamisli da nas napadne recimo NATO(opet),i ja se prijavim na Eurosong sa nekom ultra debilnom pesmom,i pobedim samo zato jer je moja zemlja napadnuta mada taj scenario nije moguć jer bi NATO prošao nekažnjeno u svakom slučaju,još bi nama na kraju zabranili da učestvujemo

E sad,video sam nastup one Albanke,pokazala orla sa rukama,na MUZIČKOM TAKMIČENJU,a zamislite da je neko naš pokazao tamo tri prsta,sine razapeli bi nas.

Forum početna