Eurovision
Forum Zabava Muzika

atom atom   03.03.2024 u 17:37

Iskreno, ja nju ništa nisam razumeo sinoć kad je pevala. Mumla sebi u bradu.
PARTYzan PARTYzan   04.03.2024 u 13:26

Super i ako pobedi ali teško da može da bude u vrhu. Prosečna, ok pesma, bilo boljih uključujući Dušana Kurtića
FoX FoX   04.03.2024 u 15:39

Što kažu, mišljenje je k'o dupe, svako ga ima Meni je Teya Dora odlična. I drago mi je što je "pobedila" (žiri, khm).

Verovatno neće biti pobednička ali je bar drugačija od ostalih. Baš emotivna pesma.
Gledao sam i reakcije stranaca na jutjubu i svima se svidja.

A što se tiče razumevanja, možda je vreme drugi tv da kupite Ja sam sve razumeo. Doduše Lenu nisam uspeo sve da razumem ali možda je to i fazon

Baš sam ispratio ove godine i 1 i 2 polufinale i finale. Za neke pesme sam se pitao kako ljude nije blam da pevaju takve pesme... Ali eto, ukusi su različiti.
atom atom   04.03.2024 u 17:28

@FoX, Ja jedino što sam razumeo je "Lila Ramonda, Lila Ramonda", a i to sam prvo razumeo kao "Vila Ramonda", a vidim po komentarima da nisam jedini.
Cranium Cranium   04.03.2024 u 18:40

FoX (04.03.2024 / 15:39)
Što kažu, mišljenje je k'o dupe, svako ga ima Meni je Teya Dora odlična. I drago mi je što je "pobedila" (žiri, khm). Verovatno neće biti pobednička ali j
Lisac zna da sam ja slab na umetnice i pijaniste. Alicia Keys kao na primer.

Teodora nije od juce na sceni, kad bi znali koje sve pesme je potpisala mozda bi se i iznenadili. Komponovala i pevala bek vokale svima zivima, a kad je resila da propeva oduvala ih sve. Ajmo realno, Dzanum je toliko poznata pesma da se zgadila svima. Ako dobro odigra ovu evroviziju ocekujte da joj svaka pesma ima po 30-40 milki. A najjace od svega sto Srbija pojma nema ko je Teodora. Jedino je koci to sto je previse umetnicki nastrojena. Ima neki svoj fazon koji nazalost nije komercijala, ali nadamo se da ce se to promeniti. Kako je muzika nepredvidiva eeej. Mislio sam da ce Elena biti ta koja ce se probiti negde, riba nestala. A pojavila se ova koja nije ni htela da peva, bila godinama iza scene.

Namestena pobeda, ali samo pogledajte preglede na spotify i mesecne statistike, sve ce vam biti jasno. Teya Dora je bukvalno najveca zvezda na Balkanu verovali vi ili ne, a niko nije cuo ovde za nju. Drago mi je sto su joj namestili pobedu, mnogo vise moze od Breskvice.
PARTYzan PARTYzan   04.03.2024 u 19:58

mislim da ko ne razume reči, ne bi razumeo ni uz bolji tv. Tekst je obično nerazgovetan onima koji nisu navikli na slušanje stila pevanja koji je več godinama pomeren u odnosu na klasičan, preuzet sa zapada, obično naginje neo r&b, "kreni-stani" fazonu
atom atom   04.03.2024 u 22:04

Cranium (03.03.2024 / 13:36)
youtube.com/source/SR- ... horts Ako se pitate zasto je TeyaDora pobedila, samo ce vam se kasti. Realno namestena pobeda, ali moze najvise
E da, sad sam se setio. Ako ćemo po tome, onda smo mogli i Fazliju da pošaljemo jer ima svetski poznatu pesmu Helikopter, Helikopter
twistex twistex   05.03.2024 u 13:41

Nastup ili podigne ili spusti pesmu a u slucaju Zorje pesma ostala odlicna ali i nastup je trebao takav biti ali zbog budzeta Zorja nije imala srece..sve se to dalo promeniti da je prosla ali mozda sledeci put "nameste" da prodje..Konstraktu bi ja slao na svaku Beoviziju samo da slusam i gledam umetnost..Teya dora napravila odlican uzivo nastup i pesma uopste mi vise ne izgleda dosadno..kad kazem dosadno mislim na to da nije to moj stil ali da lepo zvuci sto jes jes..ja sam je sve razumeo i vidim i ja reakcije stranaca da su odlicne..breskvica nije losa pesma..samo sto uzivo samo stajati meni nema nekog efekta..malo da se setala ili napravila neku pricu..eto svideli su mi se iva lorens(da dobije nula od zirija u polufinalu ha ha) yanks i pricajte sta ocete Ivana Vladovic pun pogodak..bas sam uzivao i navijao da pobedi bika
Welicak94 Welicak94   05.03.2024 u 17:31

Priloženi fajl : img_1_1709656218315.jpg (0.04 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
PARTYzan PARTYzan   06.03.2024 u 20:04

twistex (05.03.2024 / 13:41)
Konstraktu bi ja slao na svaku Beoviziju samo da slusam i gledam umetnost..Teya dora napravila odlican uzivo nastup i pesma uopste mi vise ne izgleda dosadno..k

Forum početna