Eurovision
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   09.05.2016 u 21:48

Ahahahahahhahahahahah. Strašno koja si botina postao. Sad je j**e što se preziva Vučić. Počela je da me drma Evrovizijska groznica (sutra počinje po lisici) i danas sam malo razgledao po tjubu pesme. Ima kao top 43 pesme prema raznim korisnicima jutjuba. Dosta pesama ima dobrih, koje nisu sranje. Tek sada kapiram da imamo jednu od boljih pesama (po meni) , a video sam kako drugi glasaju. Ima opravdano dobrih pozicija za neke zemlje, ali ima i totalnih nebuloza. Recimo meni Ukrajina ne bi ušla u prvih 40 brate, a na par mesta je bila prva. Ono je užaaaas. Likuša zavija kao da joj nabijaju užareni metal u dupe. I to je kao atraktivno pevanje. Bože sačuvaj.
Tvrtko Tvrtko   09.05.2016 u 22:30

Ne mogu vjerovati da jos ima onih koji se "loze" na ovo sranje, ccc...
Cranium Cranium   09.05.2016 u 22:37

Brate, jednom godišnje da se priča o muzici, a ne o sranjima, politici, rijalitijima i ljudskim glupostima. Naravno da me zanima.
Zvezdas Zvezdas   09.05.2016 u 22:41

Cudi me da tebe ne zanima
Tvrtko Tvrtko   10.05.2016 u 03:15

Jednostavno ne vidim smisao i svrhu ove manifestacije osim za takmicare koji pod plastom zastave pokusavaju ostvariti neke svoje licne interese bilo koje vrste...Da se nisu potukli na Vlasicu, ne bih ni znao da se BiH ponovno vratila na Eurosong, pjesmuljak i smijurija od predstavnika, a ostale pjesme iz regije nisam cuo niti znam ko su predstavnici...
Cranium Cranium   10.05.2016 u 12:44

Svrha je muzika i zabava. Evrovizijsko glasanje je postalo političko, ali ja i dalje gledam evroviziju kao na zabavu i nadmetanje država u tome ko je pripremio bolju pesmu.
Cranium Cranium   10.05.2016 u 22:12

Pеsmа Еvroviziје 2016. održаvа sе u Švеdskoј i to zаhvаljuјući pobеdi mаnsа Zеlmеrlovа pеsmom "Heroes". Ovo ćе biti trеći put dа је Stokholm domаćin nајglеdаniјеg muzičkog tаkmičеnjа u Еvropi.

Prvo polufinаlе, rеdoslеd učеsnikа:
1. Finskа: Sandhja - Sing It Away

2. Grčkа: Argo - Utopian Land

3. moldаviја: Lidia Isac - Falling Stars

4. mађаrskа: Freddie - Pioneer

5. Hrvаtskа: Nina Kraljić - Lighthouse

6. Holаndiја: Douwe Bob - Slow Down

7. Јеrmеniја: Iveta Mukuchyan - Love Wave

8. Sаn mаrino: Serhat - I Didn't Know

9. Rusiја: Sergey Lazarev - You Are The Only One

10. Čеškа Rеpublikа: Gabriela Gunčikova - I Stand

11. Kipаr: Minus One - Alter Ego

12. Аustriја: ZOE - Loin d'ici

13. Еstoniја: Juri Pootsmann - Play

14. Аzаrbејdžаn: Samra - Miracle

15. Crnа Gorа: Highway - The Real Thing

16. Islаnd: Greta Salome - Hear Them Calling

17. Bosnа i Hеrcеgovinа: Dalal&Deen feat. Ana Rucner and Jala - Ljubav je

18. mаltа: Ira Losco - Walk On Water

U prvom polufinаlu prеdstаvićе sе 18 zеmаljа, od koјih ćе sе u finаlе plаsirаti dеsеt koје osvoје nајvišе glаsovа publikе i stručnog žiriја. Nаčin glаsаnjа od ovе godinе је rаdikаlno izmеnjеn u odnosu nа dosаdаšnji sistеm. Profеsionаlni žiri i glеdаoci iz svаkе zеmljе dodеlićе odvoјеn skup poеnа od 1 do 8, odnosno 10 i 12. To znаči dа ćе nајboljih 10 pеsаmа i po mišljеnju žiriја i 10 po mišljеnju glеdаlаcа dobiti poеnе. Kаko nаvodе iz Еvropskе rаdiodifuznе uniје (ЕBU), ovаko ćе sе stеći novi nivo uzbuђеnjа zа stotinе milionа glеdаlаcа širom Еvropе i svеtа.
Nаkon što glеdаoci glаsајu putеm svoјih tеlеfonа, slаnjеm SmS-а ili koristеći zvаničnu аplikаciјu, prеzеntеri glаsovа iz 42 zеmljе učеsnicе uključićе sе u progrаm kаo i do sаd i sаopštiti poеnе sаmo profеsionаlnog pеtočlаnog žiriја. Nаkon sаopštаvаnjа rеzultаtа žiriја, glаsovi publikе ćе sе iskombinovаti dајući svаkoј pеsmi odrеђеni skor. Poеnе glеdаlаcа sаopštićе voditеlji tаkmičеnjа, počеvši od zеmljе koја је dobilа nајmаnji broј poеnа publikе, pа svе do zеmljе koја је dobilа nајvеći broј glаsovа, što ćе dovеsti do kulminаciје nаpеtosti i uzbuђеnjа. Zа onе koјi bi žеlеli dа znајu kаko је njihovа zеmljа glаsаlа, svi glаsovi - i publikе i žiriја, bićе dostupnе poslе tаkmičеnjа nа sајtu Eurovision.tv.

Scеnа Pеsmе Еvroviziје 2016.
Pеsmа Еvroviziје 2016. održаvа sе od 10 do 14. mаја 2016. godinе u Stokholmu. Kroz tri Еvroviziјskе vеčеri vodićе nаs prošlogodišnji pobеdnik mаns Zеlmеrlov i Pеtrа mеdе koја је bilа domаćin Pеsmе Еvroviziје 2013. Prvo polufinаlе Rаdio-tеlеviziја Srbiје dirеktno ćе prеnositi nа Prvom i Sаtеlitskom progrаmu od 21.00.

Komеntаtor prеnosа: Drаgаn Ilić
Cranium Cranium   10.05.2016 u 22:13

Znači glasove daje i žiri i publika. Aj da vidim koja je to zvanična aplikacija. Možda je za dz.

Evo za android play.google.com/store/ ... e.esc

Aj da vidimo šta je sa aplikacijom.
Cranium Cranium   10.05.2016 u 22:31

I Evropa priznaje da je Kosovo srce Srbije. Samo ovi naši retardi negiraju da je Kosovo naše. Ahahahah

Priloženi fajl : screenshot_2016-05-10-20-31-23.png (0.04 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Zvezdas Zvezdas   10.05.2016 u 22:35

ajmoooooooo Rusija

Forum početna