C# developing
Forum Tehnologija PC

Edy Edy   06.03.2013 u 11:41

Znam ja da nema mnogo ljudi koji rade u ovom ali eto ako zumi navrati ili ako nekog namamim onda super mozda tomi ili fox zapocnu sa ovim prelagano je samo treba uložiti truda oko svih klasa .NET framework rocks!
Edy Edy   06.03.2013 u 11:45

evo da kažem o čemu se radi C# vam je fin programski jezik meni pregledniji od C++a i valjda zbog slicnosti sa javom (a dugo sam cackao oko javascripta, mada nije ni to isto ) meni godi imate Visual Studio Express ediciju (free) i možete da pravite Aplikacije u njemu moćna je vizuelna komponenta znači imate prozor i fino izaberete dugme i puf imate dugme i kod koji se sam za vas generira ipak nećete mnogo toga izvući ako ne naučite c# jer svu interakciju ustvari vi kucate
Edy Edy   06.03.2013 u 11:47

već sam prostudirao neke dijelove .NET frameworka primjerice komunikacija sa Web serverima potražnja resursa i njihova obrada putem XML parsing ili JSONa (mada oko njega se još malo mučim) tako mogu da napravim recimo Blackfox Mchat za desktop samo fox treba da mi plati mada ne bi imala ko zna kakav GUI ali eto Win aplikacija bi bila kako god PS imam aplikaciju za prikazivanje source codea mnogo beskorisno ali je ipak moj rad
Edy Edy   29.03.2013 u 23:14

mnogo aktivna tema *bump* pa možda se neko i javi sa čime pametnim :lolll:
Welicak94 Welicak94   30.03.2013 u 00:28

Ja se javljam, da kazem, da nemam pojma o cemu se ovde radi c# ? Sta je to?
SRB
Srbenda  
 30.03.2013 u 00:31

Da znas da je *bump* Nije konstruktivno raspravljati koji je programski jezik najbolji al za taj .NET mogu da kazem da je golo govno sve aplikacije pisane s njim a koje sam ja probao su previse bagovite To je moj stav jer mi Microsoft inace ide na zivce. Ipak, za iskusne programere vazi da je bolje znati sto vise jezika nema tu dobar/los...
Edy Edy   30.03.2013 u 01:41

nisam se raspravljao :loll: rekoh bit će nekad možda kakve razmjene informacija ali evo ništa
ZUM
zumy  
 06.04.2013 u 19:38

iako volim objektno orjentisano programiranje ne volim nesto c# ali sad je glavni u kombinaciji sa asp.net, dosta od mene
Edy Edy   07.04.2013 u 18:39

zumy (06.04.2013/17:38)
iako volim objektno orjentisano programiranje ne volim nesto c# ali sad je glavni u kombinaciji sa asp.net, dosta od mene
bar nešto

Forum početna