Prison Break(Bekstvo iz zatvora)
Forum Zabava Serije

Cranium   20.05.2016 u 17:22

Filmove gledam, serije ne. Nemam ja živaca da gledam toliko serija odjednom. Kada me neka smori, posle hoću da se ubijem. Što sam ja ovo gledao. Ahahahahahahah. Najnovija koju sam "gledao" je 12 monkeys, i odustao posle treće epizode.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   20.05.2016 u 17:23

Ustvari serem, X Files sam odgledao 2 epizode ove nove sezone. I naravno odustao.
Tommy Tommy   20.05.2016 u 17:36

Gledat ce se, a jesu sapunicu napravili u zadnjoj sezoni. i
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   31.03.2017 u 17:48

Nova sezona serije "Bekstvo iz zatvora" konačno stiže i spremna je za najveće bekstvo do sada! Gledajte "Bekstvo iz zatvora" od 6. aprila, četvrtkom u 22.00, na FOX kanalu.

Pratite novu avanturu prepunu uzbuđenja i napetih završetaka u kojoj se ponovo ujedinjuju zvezde iz prve sezone: Ventvort Miler, Dominik Persel, Sara Vejn Kalis, Amori Nolasko, Robert Kneper, Rokmond Danbar i Pol Ejdelstajn.

Prvobitna akciona drama prvenstveno je pratila Majkla Skofilda (Miler, "Potkrovlje"), mladića koji je bio odlučan da spase svog brata Linkolna Barouza (Persel, "Legende sutrašnjice"), koji je osuđen na smrt, tako što će sprovesti detaljno razrađen plan bekstva iz zatvora.

U sezoni sa potpuno novim obrtom koja je snimana na lokaciji u Maroku,
Tommy Tommy   05.04.2017 u 13:30

pocelo je pocelo, prva epizoda ekstra
FoX FoX   06.04.2017 u 05:30

Evo gledam sad Extra je stvarno lepo je videti celu ekipu posle toliko vremena
Biće ovo super.Nadam se će serija napokon dobiti pravi ok završetak cele ove priče.

Elem,

@cranium ,uzmi gledaj ovu seriju ako i kad budeš imao vremena stvarno je dobra
Cranium Cranium   06.04.2017 u 10:18

FoX (06.04.2017/03:30)
Evo gledam sad Extra je stvarno lepo je videti celu ekipu posle toliko vremena
Biće ovo super.Nadam se će serija napokon dobiti pravi ok za
Maaaaah, nisam ti ja u tom fazonu. Čini mi se da sam daaavno odgledao koju i da mi nije bila nešto.

Forum početna