Hrvatska - Srbija
Forum Sport Fudbal

Cranium Cranium   22.03.2013 u 10:18

Danas utakmica na prvoj. Neznam tacno kada je, ali negde u 17:15 bi trebalo. Paaaa? Ajde da diskutujemo.
Mikili Mikili   22.03.2013 u 10:39

iskreno...hrvarska je mnogo jaci tim od Srbije,nadam se pobedi,jer nas ne ostavlja u igri za SP nijedan rezultat sem pobede...mada cisto sumnjam...napad im je jaca strana,Mandzukic,Olic,Jelavic koji god bude igrao odlican je...nadam se pobedi...
Cranium Cranium   22.03.2013 u 10:56

Iskreno, ja sam ubedjen da cemo ih zgaziti. Tolika euforija moze samo da ih sj**e. Za najbolji napad ide najbolja odbrana u Evropi. Zavisi od kontri sve, i slobodnjaka. Imam trip da ce Kolarov da im zvizne iz slobodnjaka jednu. Samo da izdrzimo prvih 20 minuta. Onda su nasi. Citao sam sta misle gradjani Hrvatske o rezultatu. Dobice nas 5:2 kao. Moguc rezultat, ali samo ako se ukenjamo atmosfere , mada ko jos veruje da nas moze da uplasi to? Mozemo samo da popi*dimo.
Mikili Mikili   22.03.2013 u 11:02

ma i ja bi to voleo,navijam,ako nas ne nacnu u prvih 20.min...onda imamo sanse,treba pustiti onog Djurdjica da igra od pocetka,najbolji nam je napadac,odbrana nam je vrh,ali tanki smo na sredini...tu se plasim,ali 2-1...za nas
Zvezdas Zvezdas   22.03.2013 u 11:06

Ja msm da ce izbiti sukobi i na tribinama vredjanje,itd i da ce se utaknica prekinuti i srbija dobiti 3 sigurna boda, ako se to ne dogodi ja msm definitivno da ce srbija pobediti. NAVIJAJMO ZA ORLOVE
Cranium Cranium   22.03.2013 u 11:48

Ahahahahaha, da znas da je ovo najrealnija opcija. Navijam za prekid.
Mikili Mikili   22.03.2013 u 12:02

moj rodjak ce da odluci pobednika,uci ce sa klupe i dace gol
Cranium Cranium   22.03.2013 u 12:09

Ko ti je rodjak? Ja ipak tipujem na Kolarova.
Secam se kad mi je ortak isao na probu u Cukaricki za golmana. Kolarov je tada bio pred prelazak u Ofku. Blejao i on na treningu. Takav sut jbt!!! Sta je imao tada, 20 godina mozda. Sada lomi rebra. Tako daaaa. Samo prekid, u oba smisla.
Mikili Mikili   22.03.2013 u 12:13

prekid nas i spasava,znam i ja,samo da se ne nadigravamo sa njima...rodjak mi Marko i Stefan Šćepović,kuca im minut od moje,jedan od njih je pozvan...mislim Marko
Zvezdas Zvezdas   22.03.2013 u 12:15

i ja tipiram na kolarova samo ja msm da ce sukob prevagnuti tesko ce da pocne utaknica nasih navijaca nema. bilo bi dobro malo koskanja

Forum početna