Pesma koja vas podseca na neki dogadjaj :D
Forum Ljubav i Sex Romantika

DR_
Dr_Psycho  
 29.03.2013 u 00:19

X-Dream-We Interface.. Prva pesma koju sam od psy muzike poceo da slusam,inace staraaa.. Emotivno sam vezan za tu pesmu,a ne znam ni ja zasto
DR_
Dr_Psycho  
 29.03.2013 u 00:22

I jedna techno pesma Unconditional-Magic Feet,dok je ta pesma rokala,smuvao sam jednu ribu,inace stariju 2 god od mene Uvek kad pustim taj techno,setim se nje..moje prve matorke
Cranium Cranium   07.04.2013 u 09:53

A sa prvom ribom sam spavao uz pesmu "Cry me a river" Nesto se i ne secam pesme, ali ipak.
Cranium Cranium   23.06.2013 u 02:49

Pronasao sam tu drugaricuuuuu. Prelepa je brate mili. Zivi u Nisu jbg. Ali svraca ponekad u BG. Tako da cemo izblejati jednom kolektivno kao odeljenje. (kao da ce nas se skupiti pola odeljenja satro. ) Bas me zanima dal ce doci pojedini. Neke ni ne vidjam po kraju jbt. Tripujem da je tako i sa ostalim odeljenjima. Nas iz kraja ima desetak koji smo isli zajedno u odeljenje i koji se i dalje druzimo. Ovi ostali se ili preselili ili nestali jbt. Valjda tako mora jbg.
Gendza Gendza   27.06.2013 u 12:05

Zdravko colic voz za podlugove
Cranium Cranium   27.06.2013 u 13:18

Gendza (27.06.2013/10:05)
Zdravko colic voz za podlugove
A dogadjaj je?
Edy Edy   27.06.2013 u 18:53

čekaj Kran nešto se u ovoj prvoj priči ne slaže... adolescenciju spominješ a 4. razred? koliko ti je bilo? 10 god? ;) malo se zezam... pjesme uvijek mogu da pobude čovjeka na određene misli... logično.. time i na neka sjećanja... a jbg. meni se to ne dešava ali eto kad slušam o Tošeta Proeskog Soba za tugu ili bilo koju njegovu sa zadnjeg albuma sjetim se onih sličica što su nekad djelili sa njim ne bi li zaradili i sjetim se njega u autu sa krvavom glavom nekad... i nije neko sjećanje ali inače ne znam šta bi naveo
Cranium Cranium   27.06.2013 u 23:28

Edy (27.06.2013/16:53)
čekaj Kran nešto se u ovoj prvoj priči ne slaže... adolescenciju spominješ a 4. razred? koliko ti je bilo? 10 god? ;) malo se zezam... pjesme uvijek mogu da pobude čovjeka na određene misli... logično
Rekao sam DETINJSTVO I ADOLESCENCIJU. hehehe. Ti imas malo bolesne asocijacije. Ja kad se setim neke Tosetove pesme, setim se ortaka kad je Tose umro. "brate jel tebi zao sto je Tose poginuo?" Pa zao mi je matori, ali nije da placem nesto. Kazem ja. E a mene zabole ku**c kaze on.
Gendza Gendza   28.06.2013 u 10:03

Dogadjaj. Ja I ona ples prvi poljubac prvi s.x mnogo velika ljubav bila
Warp Warp   29.06.2013 u 19:54

Onaj ko te ljubi sretan je
neka je, neka je
sa mnom ce se borit' za tebe
kunem se, kunem se Spreman sam ti dati ovaj zivot cijeli
pitaj njega je li
potuc' se sa svima
a toliko srce pitaj ga dal' ima

Forum početna