Nuklearno oruzje i testovi!!!
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   07.04.2013 u 22:43

Razgledali smo jutjub i naisli na ovaj fenomenalan klip!!!!
m.youtube.com/watch?v=L ... PanrY
Pogledajte ga dobro, svaka sekunda je vredna.
U desnom gornjem uglu je prikazan datum gde svaka sekunda oznacava mesec u godini. Ostalo se vidi na mapi. Nedao bog nikada da se opet ovo desava. Milijarde bi ginule. :\ pogledajte pa da diskutujemo.
psy psy   07.04.2013 u 23:08

odgledao i strasno, naravno ameri kao majmuni sve prvi da probaju , pa njima je uspelo pa su i SSSR-ovci ( tamn posla da njima nesto promakne) , pa njih slede idioti britanci i njihova zla luda kucka tj kraljica , naravno i goveda nad govedima Francuzi jer da se jedu govna oni su tu odma iza nekog, pa najveci plagijatori na svetu (slepci slepavi , pozuteli i maloumni)kinezi, pa najveci televiziski tetoriti gde njima nesto da promakne India , i ne najmanje bitni pakistanci idioti najveci ..
Cranium Cranium   08.04.2013 u 21:34

Zanimljivo je za pogledati gde je ko bacao atomke. Amerikanci su bukvalno ozraceni do zla boga. Rusija je velika, pa verujem da su se donekle izvukli, Francuzi su rokali po Africi. Govna jedna! Britanci u Australiju? To mi ne ide u glavu?
psy psy   08.04.2013 u 22:05

svako je gadjao svoje kolonije.. samo mi nije jasno kako nisu gadjali USA to je bre najveca kolonija.. oni nemaju nista sve su pokupili od drugih naroda.. nema cisto krvnih.. ono sto ih je bilo potrebili su kauboji , a nijhovi potomci sada drze najskuplje kazine i neplacaju porez zbog toga sto su im stradali preci.. i samo finasiraju neke umnobolne projekte vezane za masovna unistavanja.. sve u svemu svi su GOVEDA DO GOVEDA.. NEVERUJEM NIJEDNOM LIDERU..
Cranium Cranium   08.04.2013 u 22:20

Ja mislim da su Britanci par komada testirali u Americi.
psy psy   08.04.2013 u 22:26

sto se nisu poubijali a nas puste vise sa povodca..
Cranium Cranium   08.04.2013 u 22:30

Bice i toga. Sad sam siguran da zemlja moze da podnese par meseci nuklearnog rata. Ono sto su ovi izbacili je uzas. I nisu to bile bombice, nego regularne atomke.
psy psy   08.04.2013 u 22:47

mislis na zemlju kao Srb.. ili mislis na zemlju kao Zemlju ?
Cranium Cranium   08.04.2013 u 22:52

Zemlju kao zemlju.
psy psy   08.04.2013 u 23:01

mislis da je moguce ? jel vidis brt ove kataklizme, po meni nebi dugo trajalo kada bi doslo do nukelearne katastrofe..

Forum početna