Pomozite kreaciju Moda
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Zakljucana tema
DAV
Davor  
03.05.2013 u 06:55

Welicak94, na tvoju poruku : (02.05.2013 / 16:11) odgovor je, Tebra,nasao sam sve grbove i sastave,mada pomogao je zvezdas.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   03.05.2013 u 12:52

Jedno pitanje. Kako cete da napravite mod kad pojma nemate o timovima? Neznate koliko je koji igrac dobar, samim tim i tim kada se sve skupi. Jedino resenje je da se ode na transfer market i vide cene. Pa da se na osnovu tih cena napravi znanje tih igraca. I onda se uporedi sa cenom nekog dobrog evropskog tima koji vec postoji u igrici da ne bi ispalo npr. da je Partizan jak kao Real. Ali svaka cast za ideju, jedva cekam.
Welicak94 Welicak94   03.05.2013 u 15:09

Tebra, vremenom cemo sve srediti, ovo je pocetak, ideje ne trb odbacivati tek tako
DAV
Davor  
 03.05.2013 u 23:35

Cranbery, nije tacno, Sve mi imamo,ti ako ne mozes pametan komentar upisati nemoj ni gluposti,niti cemo mi to praviti da bude partizan kao real,niti si ti upucen u modovanje,kada budes znao svu sustinu onda pisi.Mi koji pravimo mi da neznamo nebi radili?: @Mi necemo mjenjati samo imena i nazive covjece,Radimo 100% mod kao Rusi.
Cranium Cranium   04.05.2013 u 00:17

Decak, ti neznas ko na kojoj poziciji igra, a kamoli da znas kojom nogom se sluzi, koliko je visok, tezak, kakav pas ima itd. Nemoj ti meni da prosipas te fore, kao znamo mi. I ovaj komentar je bio pametan, ti sto si se uvredio zabole me. A za ovakav atak na admina imas opomenu. Toliko od mene.
KinG KinG   04.05.2013 u 00:49

sve se to moze naci na netu si luuud za sta pravis mod..
Welicak94 Welicak94   04.05.2013 u 03:05

Ja da sam admin, sad bih reko adminima da se lepse ponasaju prema drugim korisnicima ugledajte se ne admina Zvezdasa
A sad, ja bih ovu temu zatvorio, i ostavio , ne bih brisao
Welicak94 Welicak94   04.05.2013 u 03:13

Budite ljubazniji jedni prema drugima
Ako je kreator (necu da imenujem) napravio temu Pomozite kreaciji moda , ko moze neka pomogne, nemojte vredjati njegove ideje , sam kreator je posle uvredjen , i to posle ide samo od sebe, i dolazi do ovakvog, tzv. spama i fluda, tema je pocela kao pomoc nekom, a kako se zavrsila ? Obostranim uvredama .
Cranium Cranium   04.05.2013 u 08:04

Uredjena je moja ideja i predlog, pa i ja sam...i to pre nego je uzeto u diskusiju. Ja sam onda vratio istom merom. Slazem se da sam malo ostro krenuo, ali sve to jer sam stekao pogresan utisak. Kad vam zvez trazi timove. . Nebitno. Rascistili smo ja i Davor ovo, nema frke.
Cranium Cranium   04.05.2013 u 08:07

Welicak, u cemu je problem? Izneo sam kritiku, dao predlog...a on drvlje i kamenje po meni.
I ja da budem ljubazan posle? Ajde procitajte ove postove pa brisem spam.
Zvezdas Zvezdas   04.05.2013 u 10:48

e pa nece da moze prva stvar ja ne trazim timove nasao sam sastav cz i spartaka. ali da trazim na kojoj pozici igraju nepada mi na pamet... sto se tice ovih stavova izmedju crana i davora moj se stav priblizno poklapa sa cranovim a welickak94 hvala na komplimentu

Forum početna