Tupac (biografija i muzika)
Forum Zabava Muzika

PARTYzan   15.09.2017 u 15:08

Ovaj FoX ne samo da vizuelno zumira detalje već kao svaki direktor podseća na (ne)izvršene obaveze mora čovek dobro da razmisli šta sme da napiše ;-) A od 2Pac-a mi je omiljena stvar Toss It Up, koju izvodi njegov alter-ego Makaveli youtube.com/watch? ... nxHV4
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   15.09.2017 u 17:40

FoX (15.09.2017/11:33)
Nisi otišao?
Pa kad nema kod nas u bioskopima, bar kad sam ja proveravao. E a inace, odgledao....nisam jos. Cekam da lepo imam manjak obaveza, tipa da apsolutno nemam nista isplanirano, pa da sednem ko covek.
FoX FoX   05.07.2018 u 20:37

Hahha party ništa ne kapiram

Posle 22 godine otkriveno ko je ubio Tupaka
Cranium Cranium   05.07.2018 u 20:52

FoX (05.07.2018/18:37)
Hahha party ništa ne kapiram

Posle 22 godine otkriveno ko je ubio Tupaka
Lupetanje gluposti. 2Pac-a je ubio njegov ostar jezik, sad da li je to vlada, da li je to banda crips iz osvete jer je to vece istukao njihovog clana, da li je to njegov rival biggie, nikada necemo saznati. A tebi lisice preporucujem dokumentarac "ressurection" koji prica o zivotu ovog kralja, bez da se nesto preterano mesa u samu smrt. Pogledaj i videces. Meni logika govori da ga je ubila vlada SAD. Ko razume kakva je on snaga bio, skapirace da to nije iskljuceno. Nije on bio u kriminalu da bi se mesao u poslove bandi. Nije smetao bandama LA-a. Cak sta vise, i jedna i druga strana "crnih" bandi su ga gotivile. Nikada se nije saznalo ko ga je ubio, a sto? Jer taj ko ga je i ubio kontrolise istragu.

Forum početna