Kriza u Americi
Forum Politika Svet

Edy   19.06.2013 u 00:52

daj da vidimo
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   19.06.2013 u 00:58

Evo ti je Rakovica. Tipicno za komunizam. Gradi solitere batooo. Radnicko naselje. tradicija.org/wp-conten ... d.jpg
Cranium Cranium   19.06.2013 u 01:02

Ima puno napustenih fabrika, prugu itd. Ne odrzava se dovoljno.
Cranium Cranium   19.06.2013 u 01:09

Ajd sad cu da nadjem umereni klip. Stvarno si kontras sto kaze fox.
Cranium Cranium   19.06.2013 u 01:24

Evo ti voznja kroz Detroit. m.youtube.com/watch?gl= ... qeNIU Tebra, nikad ovakav krs nisam video. Najiskrenije. Ovo se protezhe daleeeko daleeeko. Biznis centar je u fulu. Ali pogledaj ostatak grada. Ruina. Na kraju krajeva, slusaj Eminema. On je ceo zivot ziveo u prikolici sa kevom. Dok nije postao poznat.
Gendza Gendza   21.06.2013 u 17:37

Jedno je Amerika na tv-u a drugo u stvarnosti.Oni su gore propali nego mi
Cranium Cranium   07.10.2013 u 01:10

Ogromne pare im kroz ruke prolaze, a ogromne pare i duguju. Zvanicno su duzni 17 triliona dolara. (17 hiljada milijardi) , a nezvanicno 70 triliona. Ko ce to da vrati? Budzet im je 30 trilijona. To znaci sta? Da su vec bankrotirali jer duguju 60% budzeta zvanicno, a 230% nezvanicno. Kad se Kina uzdigne i prestigne Amere za koju godinu, Amerika nece moci da stampa pare bez pokrica. I onda? Kraj imperije iznutra. Jedino me plasi da ne krenu u agresivno osvajanje resursa. Povuci ce ceo svet u pakao.
LUPE LUPE   07.10.2013 u 02:12

Ipak Amerika veštačka država inajveći pljačkaši to se mora vratiti kad tad u budućnosti a to polako dolazi samo što sada to osećaju sada siromašni Ameri koji ničemu nisu krivi a slušaju svoje vodje
Edy Edy   07.10.2013 u 13:12

inače, treb naglasiti da software developer može da radi i iz Sibira za Južnoafričku republiku to je prednost tog posla ne zavise od države i politike koliko drugi aa to za dugovanja... Bosna duguje ne znam ni ja sad koliko 6 milijardi je bilo ako se ne varam (sad je više sigurno) kad uporedim tu i ovu tvoju cifru malo je ova tvoja veća :xD aali svejedno... djelimično si u pravu, Japan i Kina lome svijet i pogledaj njihov standard i standard amerike... Japanci žive "bolje" odnosno rade bolje, a i stalno se razmnožavaju ja bi ipak u ameriku aaali ako bi se stanje baš pogoršalo, razumije se, mjenjam odredište u njemačku :xD
Cranium Cranium   07.10.2013 u 14:21

Edy (07.10.2013/11:12)
inače, treb naglasiti da software developer može da radi i iz Sibira za Južnoafričku republiku to je prednost tog posla ne zavise od države i politike koliko drugi aa to za dugovanja... Bosna
Ma ne idemo ni ja ni ti nigde. Pod 1, nemamo pare ni za kartu.
KinG KinG   07.10.2013 u 23:02

a kamoli za 2 karte

Forum početna