Nokia Backup
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   26.06.2013 u 22:15

Danas sam provalio da je moguce napraviti backup telefona koji se skladisti na memorijsku. Mozes da biras sta ces sacuvati: poruke, igrice , settings, fajlove iz memorije telefona, kontakte itd. Ili sve odjednom. Taj proces traje neko vreme i onda je backup sacuvan na memorijskoj. Kada nam ti podaci zatrebaju samo kliknemo restore i sve je u telefonu opet. MEDJUTIM, Druga ideja mi je pala na pamet.
Edy Edy   26.06.2013 u 22:35

koja ideja? :xD počeo da pišeš temu i ušutio se?
Cika Niki Cika Niki   26.06.2013 u 23:26

Hahaahaha edy kralj
Cranium Cranium   27.06.2013 u 01:29

Ahahahaha. Ma bio sam zauzet. Ne vredi brate, pitao sam ortaka. Ne isplati se. Memorija na telefonu mi je nekih 30mb. Tehnicki, neki tudji backup ja mogu da otvorim na svom telefonu. Naravno, potrebno je da taj neko ima nokiju. A to znaci da bi mogli tako da brze prebacujemo fajlove. Medjutim....buduci da je moja memorija telefona tek 30mb, to mi se ne isplati. Bluetooth je keva i dalje. Da imam memoriju telefona od recimo 200mb, onda bi ovo bilo savrseno. Brz transfer gomile fajlova. Ovako da cepkam 30 po 30. Backupujem, pa saljem backup bluetooth-om. Pa restore. Pa opet novih 30. Ne isplati se. Jedino ako znate kako da prosirim memoriju telefona, sto je nemoguce. Eto.
Edy Edy   27.06.2013 u 01:39

moguce je kupis memorijsku kraticu koja ti moze u fon ili prikljuci preko USBa sta externo na fon ... ili ti kupi novi fon
Cranium Cranium   27.06.2013 u 02:38

Kako mislis kupim memorijsku? Pa imam od 16GB brate. Fora je sto se backup-uje samo ono sto je u internoj memoriji telefona. I kad odradim restore, fajlovi se cuvaju opet u internoj memoriji.
Edy Edy   27.06.2013 u 18:38

aha... ma ne fermam ja to mnogo.. ionako mi je telefon postao višak

Forum početna