NBA
Forum Sport Kosarka

Rapper   04.01.2015 u 16:58

jel zna neko kako da se namesti nba2k14 online
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
PARTYzan PARTYzan   04.01.2015 u 18:38

doktore nisi u toku pročitao sam u novinama da je povredio koleno i već neko vreme ne igra
DR_
Dr_Psycho  
 04.01.2015 u 18:41

Pa dobro,ne igra sad. a i istina je,nisam bas u toku.
Cranium Cranium   30.07.2016 u 14:22

Pojavile su se nove zvezde NBA lige, a medju njima je prvi svakako Stephen Curry. Nije on od skoro u NBA, ali evo već dve sezone je realno najbolji igrač u NBA. Ovu sezonu je ja mislim prosečno po 30 poena ubacivao. Jedan od najboljih trojkaša u istoriji NBA, mada ja mislim da je ipak Reggie Miller kralj trojki u NBA. Moram da ih uporedim. Statistički, Curry pa James. (Iako je James osvojio prsten ove sezone)
Cranium Cranium   27.01.2020 u 10:40

Pišem ovde, a ne u temi LA Lakers jer je Kobe bio vanserijski igrac za celu istoriju NBA, a ne samo za svoj klub koji nije menjao celu karijeru. Evo video klipa, 100 najboljih poteza u njegovoj karijeri. Za mene, drazi su mi momenti sa brojem 8 na ledjima, jer je tada bio bas mlad. Izrastao u zver koja je maltretirala protivnike na sirovu snagu i atletske sposobnosti. Broj 24 koji je kasnije nosio predstavlja njegov zenit, gde je sazreo kao igrac i gde se pre svega oslanjao na inteligenciju i milimetre prostora za sut. Ubijao je jos vise sa poenima, ali nije bio toliko sirov kao sa osmicom.

Jedan od meni omiljenih igraca svih vremena. Prvi je bio Iverson, odmah zatim Kobe. Ko nije imao maleni kos u sobi gde je sutirao malenu lopticu, smotane carape ili bukvalno zguzvani papir iz sveske uz povike, 3,2,1, Kobeeeeee....taj nije rastao kad i ja. Da ne pominjem NBA Live igrice gde me je useravao kako je stigao. Birao sam skoro uvek Sacramento Kingse zbog Pedje i Divca, ali smrdljive Lejkerse sam postovao samo zbog ludaka Bryant-a. Eto koliko je bio poseban. Bio mi je u top 3 igraca, a njegov tim sam mrzeo. Jedini koji je uspeo da se priblizi cuvenoj brojci od 100 poena na jednoj utakmici sto je uradio Wilt Chamberlain daleke 1962 kada je NBA drugacije izgledao. Nas Kobe je 2006 godine uradio nesto slicno, ali stao je na 81 poena. To mislim da nece neko skoro dostici. Mozda i hoce jer je danas NBA drugaciji od nekadasnjeg, onog od pre 20 godina kada je Kobe pocinjao. Danas igraci neretko imaju po 40-50 poena, ali zato ostali saigraci imaju po 10. Danas je NBA uzmi i sutiraj, akcije su mnogo brze. Danas i centar sutira trojke. A opet nisu ni blizu cifre koju je Kobe postavio daleke 2006. Sto njegov rekord cini jos impresivnijim.

Penzionisao se kao ziva legenda,ko je imao cast da bude na tribinama tog dana, pamtice to ceo zivot. Vremesni Kobe, sa 37 godina ubacuje 60 poena, cisto da se odjavi kao legenda. Evo tog videa.

Otisao je iz profesionalne kosarke, ali joj se uvek vracao, makar na tribine. Bio ambasador kosarke, putovao po svetu, cak je bio i ambasador ovog poslednjeg svetskog prvenstva.

Prekjuce ga je Lebron James koji tek treba da postane legenda prestigao po broju ukupnih poena na svim utakmicama. I sada je izbio na trece mesto vecite liste, a Kobe pao na cetvrtu poziciju.
Cestitao je Lebronu na twitteru, legenda Lejkersa podrzava buducu legendu Lejkersa. A juce...samo videli u vestima da je poginuo...
Helikopterska nesreca, on i jos par ljudi zajedno sa njim. Jedno od njih je njegova 13 godina stara cerkica... Krenuli su zajedno na kosarkasku utakmicu.
Strasno kako se zivot igra sa svima nama.

I za kraj, ono po cemu ga svi mi pamtimo, superheroj iz igrice...

atom atom   27.01.2020 u 13:55

"Puši ku*ac"

Cranium Cranium   23.08.2020 u 19:01

Šta ti je neka intuicija, danas nadjem Ajversonov dres u podrumu, naložim se na 00' NBA eru, krenem da puštam neke klipove na tjubu jedinog AI (moj najomiljeniji igrac), i setim se Kobija. Mog drugog najomiljenijeg igraca. Napustao sam se klipova i klipova.....posle provalim da mu je danas rodjendan. Danas bi imao 42 godine.

Evo opet malo vintage Kobija, onakvog kakvog ga ja pamtim iz detinjstva, onog Kobija koga sam pokusavao bezuspesno da oponasam sutirajuci na mali kos.

Forum početna