Edward Snowden
Forum Politika Svet

Zvezdas Zvezdas   28.07.2013 u 01:13

Izvoz oruzija je slaba tacka ali nesme amerika to da uradi
Cranium Cranium   28.07.2013 u 01:16

Zvezdas (27.07.2013/23:13)
Izvoz oruzija je slaba tacka ali nesme amerika to da uradi
Nisu oni taj kalibar. To moze samo UN da uradi, a podsecam te da su i Rusija i Amerika zemlje sa pravom veta u UN. Tako da to pada u vodu.
DAV
Davor  
 28.07.2013 u 01:20

Nebi trebali ni kineze izbaciti iz takta,oni ce preuzeti citav svet na kraju,kod njih je dobra ekonomija
Zvezdas Zvezdas   28.07.2013 u 01:25

Haha jaka je rusija snouden bi trebalo da bude od velike koristi rusima...Mozda kao wikiliks
DAV
Davor  
 28.07.2013 u 01:30

E da Wikiliks onaj lik zaboravi kako se zove,koja je on legenda,objavljuje sve,narod ima pravo da zna sta se radi.
FoX FoX   28.07.2013 u 03:20

Ovo je savršen primer nemoći običnog čoveka danas
I pored toga što je ovaj čovek razotkrio javnu tajnu,ljudi u svetu nisu ništa učinili kako bi sprečili špijunažu itd...ćutke su primili ovu vest i tako iznova....Moćnici sada mogu da rade šta god požele,imaju milijarde ovaca za šišanje i boli ih uvo...te ovce niko ništa ne pita a i zašto bi kad su tim ovcama mozgovi isprani preko televizije,radija,muzike,filmova ,društvenih mreža itd ,itd...Zato me i ne čudi što su ljudi sve gori i gori,o deci da i ne pričam...Ali ono što me zabrinjava je ogromna bahatost moćnika,kad je Edward razotkrio šta se dešava iza zatvorenih vrata , vlast umesto da ,kao što ima običaj,poriče sve što je ovaj otkrio oni ga jure i to javno,hoće da ga spale na lomači jer je "izdao" svoju zemlju umesto da pokušaju da prikriju istinu oni priznaju sve i još hoće da ga uhapse itd smejem se a plakao bih...
niko ne sme da mu ponudi azil jer sve zemlje (tj. moćnici iz svih zemalja) rade zajedno, i njihov cilj je isti...Svaki dan nam povećavaju cene,te ovo je poskupelo te ono,plata minimalna,političari javno i bez trunke stida zezaju narod,zaglupljuju narod sa farmama i ostalim otpacima(narod to voli da gleda,a dok narod gleda ,ovi moćnici se bogate i ko zna šta još rade a mi ne znamo/selo gori a baba se češlja/ )mažu nam oči a "mi" to ne vidimo ..i žao mi je ovih što su već pojeli njihov mamac...al jbg...nikad nije kasno da se opametite i da ne budete njihovi robovi,već da nznm ni ja šta možemo da radimo al bilo šta...bitno je da ne dozvolimo da nam oduzmu i ovo malo što imamo, a to je zdrav razum toliko od mene samo me zanima kako će biti za 10,20 godina ...stigli smo do samog dna...da li može gore od ovoga?može naravno;) vozzziii miškoo
Edy Edy   28.07.2013 u 20:39

uvijek može gore moj fox pitanje je vremena kada će armagedon možda ne klasični, ali promjene bi trebale da se dese...
Cranium Cranium   30.07.2013 u 16:09

BlackFoX (28.07.2013/01:20)
Ovo je savršen primer nemoći običnog čoveka danas
I pored toga što je ovaj čovek razotkrio javnu tajnu,ljudi u svetu nisu ništa učinili kako bi sprečili špijunažu itd...ćutke su primili ovu vest i
E moj Fox, ja kad sam pricao. Ajde da polomimo gadove, mnogi su se smejali. Kad sam isao na proteste, neki su govorili nema svrha. Kad smo izlomili grad 2008 svi su se zgrazavali. Jel bi sada izlomio vladu i skupstinu? Dobrodosao u klub. Tvrdim da smo imali sansu da pokrenemo nesto tada. Samo nismo mogli sami. Sada, kada cela Srbija gladuje, eto ti lonca koji kljuca. A smejali smo se Egiptu. Tuga.
Cranium Cranium   30.07.2013 u 22:41

Edy (28.07.2013/18:39)
uvijek može gore moj fox pitanje je vremena kada će armagedon možda ne klasični, ali promjene bi trebale da se dese...
Po ko zna koji put. Slazem se. Poprilicno imamo ista misljenja kad pogledas. Eno ti Egipat usao u gradjanski rat, Turska se maklja sa neznam ti ja koliko strana. Te islamisti koji hoce da Osmansko carstvo vaskrsne, te sekularisti koji ne zele ovakvu Tursku, te uvek raspolozeni Kurdi. Onda imamo zapadnu Evropu i muslimane tipa Palestina, Tunis itd. koji rade kao robovi, a gledaju ih kao pse. Pa cekaj majku mu. Hoces radnu snagu, a nikakva prava nemaju. Posle se cude kad posred Londona crnac odrubi glavu vojniku. Francuska ce prva da pukne. Pazite samo. Moj ortak sada studira u Marseju. Ono je haos. Francuska kao Francuska ima jako desnicarsko jezgro. Imaju problema i sa rasizmom, a crnacko stanovnistvo raste. Da ne pominjem da su ti crnci muslimani. Eto ti duplog belaja. Jednom, a to je uskoro ce i zapad da zadesi isto sto i nas brate.
Cranium Cranium   29.05.2016 u 22:44

Aaaaa ponekad se divim samom sebi. :-). Pre tri godine sam spominjao Francusku, da će prva pasti. A kakva je danas Francuska? Murija i vojska na ulicama više nego ikada. Šarli Ebdo, bombaški napadi. Stvarno j**ote, neke stvari je lako predvideti. Baš zato je čudno kako niko ništa ne preduzima od političara. Sumnjam da su toliko glupi da ne vide takve stvari. Nisu glupi kao ovi naši. Tačno osećam da bih bio dobar državnik. BTW, slučajno sam upao u ovu temu. Gledao ko je onlajn i video da je neko u ovoj temi. Lisica ja mislim, ili zvez.

Forum početna