izbori 2013/14
Forum Politika Srbija

Prikaži rezultat ankete
Zvezdas   29.02.2016 u 07:39

pa pojedine i meni dodje ali on bi sam sebe koliko sam shvatio
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   29.02.2016 u 11:12

Zvez, sve je politika. Taj ko se besi zbog otkaza npr. indirektno se besi zbog politike. Jer politika i političari odlučuju ko će kako da živi. Sve je vezano za politiku
FoX FoX   29.02.2016 u 11:39

Ma salim se ja
Daleko od toga da cu da se obesim
A to za beganje iz zemlje vidim kao jedino resenje jer ovde nece biti bolje narednih 20 a mozda i vise godina.I nije kriva samo politika nego i ljudi..ali sve je to povezano sto kaze kran..
Pa ja kad vidim onog v.ilica ili onog risticevica da su jos aktuelni na politickoj sceni onda mi je sve jasno..narod cuti,nikog nije briga..evo i sad ilic izlazi na izbore sa sns..i verovatno ce sns opet pobediti i eto...Narod je slep i izmucen i sve to zbog politike koja je unistila ovu zemlju..
I tako je to na balkanu..
A šešelj me razočarao kad je bio na pinku..u par emisija pa onda na farmi i u parovima valjda..i to samo pokazuje da je isti kao i ostali političari,spreman je na sve samo zarad glasova..
Zvezdas Zvezdas   29.02.2016 u 21:57

Dobro je ako si odustao od besenja jer bi ja u tom slucaju imao pun udeo kao jedini vlasnik 49% bf
ko preti to nece da uradi

nije bolje nigde,i iz evrope begaju kod nas da rade tako da nije bas da tamo cvetaju ruze..mozda u par zemalja...ljudi jesu krivi i oni to sve biraju i tako im i jeste,tu se slazem sa vecinom tvog misljenja ,
sto se tice Verimira Ilica,ako uporedimo politiku kada je bio u savezu DSS-NS to nije bilo lose i imao je pametnih stvari sa kojima sam se ja slagao u njegovim nastupima,ali kada se odcepio od Vojislava Kostunice,stvari krecu kako netreba i on ide sa SNS ,Nova Srbija nema ni 2% glasova i zato idu u koaliciju

sto se tice seselja pa on verovatno trazi priliku preko tih rialitija da bi dobio prostor na televiziji sa nacionalnom frekvencijom,jer su blokirani na svim tv stanicama pa i RTS,i kampanja se odvija u glavnom na lokalnim tv stanicama...
Zvezdas Zvezdas   08.03.2016 u 19:43

Danas je predala i Srpska Radikalna Stranka listu kada budete glasali zaokruzite broj 4 inace naj verovatnije ce se kandidovati i Muamer Zukorlic za poslanika ....ako se secate on je bio i kandidat za Predsednika srbije 2012 god i nije imao 0,2 % glasova ali imao je dobrih ideja,meni je bio zanimljiv samo sto je imao malo protiv srpski govor i bilo bi opasno da se dogodi sada haos

Forum početna