Emosi :D
Forum Zdravlje Lepota

Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:38

Pa onaj ko je stvarno depresivan se ne fura na siske, crne nokte , neku odecu koja pravi armiju klonova od njih. Jasno ti je da je u pitanju moda, a ne potreba.
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:39

Ahahaha, ni ti ne volis Bibercheta? Ako mi verujes, ja 2 njegove pesme ne znam a imam misljenje da je neki triper.
Edy Edy   31.07.2013 u 22:42

cranium (31.07.2013/20:38)
Pa onaj ko je stvarno depresivan se ne fura na siske, crne nokte , neku odecu koja pravi armiju klonova od njih. Jasno ti je da je u pitanju moda, a ne potreba.
hmm... ljudi na različite načine iskazuju svoje osjećaje... neko sluša pjesme koje mu idu uz raspoloženje... npr. ako te ostavi djevojka, onda ti se i ne sluša neka ljubavna pop pjesma... već nešto kao Toše proeski - soba za tugu ... drugi to iskazuju putem mode, a treći... zadrže za sebe .. jbg čovjek je mustra
Edy Edy   31.07.2013 u 22:49

cranium (31.07.2013/20:39)
Ahahaha, ni ti ne volis Bibercheta? Ako mi verujes, ja 2 njegove pesme ne znam a imam misljenje da je neki triper.
ma ko njega voli... to je k'o da kažeš volim li jesti salamu koja je upala u blato anti-justin-bieber.devi ... .com/ ima i grupa umjetnika koji postavljaju anti-bieber stvari... anti-bieber-enstvo prijeti postati nova svjetski-proširena religija jbt lik ima više hejtera nego fanova ali to nije tema
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:49

Edy (31.07.2013/20:42)
hmm... ljudi na različite načine iskazuju svoje osjećaje... neko sluša pjesme koje mu idu uz raspoloženje... npr. ako te ostavi djevojka, onda ti se i ne sluša neka ljubavna pop pjesma... već nešto ka
Hah, ima samo jedan problem. Njima se ceo svet "raspada" sa 13 godina. Ugovaraju samoubistva sa istomisljenicima itd. Veruj mi desavalo se. U Srbiji konkretno, u Novom Sadu neki klinac ugovorio samoubistvo sa nekom likusom. Pileci mozak je uzrok, a ne problemi.
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:51

Edy (31.07.2013/20:49)
ma ko njega voli... to je k'o da kažeš volim li jesti salamu koja je upala u blato anti-justin-bieber.devi ... .com/ ima i grupa umjetnika koji postavljaju anti-bieber stvari... anti-bieber
A mozda je gotivan mali. Bas cu da uzmem da poslusam neki top njegovih pesama na tjubu. Uvek neko izbaci top 20 od ovog, top 20 od onog.
Edy Edy   31.07.2013 u 22:54

pa eto ja nisam nikad sreo jednog uživo bar koliko se sjećam .. ma neka ih... kako taj drug tvoj kaže... nisu oni problem nikakav.. sami će sebe iskorijenit
Cranium Cranium   31.07.2013 u 22:59

Edy (31.07.2013/20:54)
pa eto ja nisam nikad sreo jednog uživo bar koliko se sjećam .. ma neka ih... kako taj drug tvoj kaže... nisu oni problem nikakav.. sami će sebe iskorijenit
Koliko god to bilo smesno, toliko je i uznemirujuce.
Cranium Cranium   21.11.2013 u 15:50

I juce sam se vozio trolom sa nekom emo ribom. Sela pored mene, ja buljim kroz prozor. Boli me uvo, slusam ziku. Prolazim stadion Partizana, i silazi likusa na sledecoj stanici. Ja u fazonu, oooooo mladosti uzaludna. Koji im je nemam pojma.
Tommy Tommy   21.11.2013 u 17:44

cranium (21.11.2013/14:50)
I juce sam se vozio trolom sa nekom emo ribom. Sela pored mene, ja buljim kroz prozor. Boli me uvo, slusam ziku. Prolazim stadion Partizana, i silazi likusa na sledecoj stanici. Ja u fazonu, oo
sediš gledaš kroz prozor i misliš si j**eš budalu.

Forum početna