Kako naći posao u Srbiji?
Forum Zabava Ostalo

Edy Edy   28.04.2012 u 18:18

Ma lagano je nac poso svugdje.. uzmes kutiju od pavlake i sjednes pred supermarket nekad je potrebno da malo recetujes pjesme kao sto su: "Dajte malo, dajte malo bog vas zastitio..." samo sto je konkurencija velika
Cranium Cranium   28.04.2012 u 19:08

Plata 25soma, ali radim ono...2,3 dana nedeljno. Bleja brate. Imam i skodu sluzbenu belu...vidjali ste po gradu ta kola,ima nas svuda.
FoX FoX   25.08.2012 u 15:39

moze posao da se nadje,nego ima onih koji biraju....
npr.na gradjevini ima uvek posla,jeste da izgines ali bar imas posaoako je neko zainteresovan ,nek mi pise pp,trebaju mi neki gradjevinci ,pravim veliki bazen u dvoristu
SRB
Srbenda  
 25.08.2012 u 17:29

Bazen, kazes...? Ce dodjemo, samo spremi gajbu-dve (po radniku ) i gotov je bazen za mesec dana! Ekipa je proverena, sve u fulu...
CHE
CheMpaX93  
 25.08.2012 u 18:19

e owako...nece da se legne i kad te pita neko sto neradis ti kazes nema posla....
ja sam zawrsio za frizera taj poso nissam nesto woleo tako da sto se tice struke nije mi se isplatilo da idem na praxu za dz pa tek da radim...onda sam iso kod auto prewoznika i trazio da budem kondukter klasikica swi uzmu br zwacemo te i nista ...onda sam preko drugara slucajno naso owo sto sad radim radnik u proizwodnji za krem ...radi se osam sati plata 18000 dinara( kod nas u leskovcu je to inace premija) nisam prijawljen za sad uz platu imam jedan obrok i uzmem krem ako uspem da otudjim a uwek mogu samo necu
znaci idite kod priwatnika trazite smarajte swe se wise isplati nego da se lezi i ceka da kinta padne s neba ili da ti kewa i cale daju...
idite bar jednom nedeljno kod sawetnika u nacionalnoj sluzbi za zaposljawanje smarajte isplatice se
FoX FoX   25.08.2012 u 19:30

brate radio kod privatnika godinu i po....isto proizvodnja...prijavljen za stalno...firma skoro propala ,dobio otkaz,posle mesec i po,me opet zvali radio ko crnac za neke male pisljive pare,dao otkaz ...i odmah nasao posao...privremeni doduse...menjam ortaka na 20dana na njegovom poslu...kad to zavrsim,odma u omladinsku,nalaze mi posao sigurno...jeste da je mala plata ali ako se ubacim negde,pokazem da sam dobar radnik mozda ostanem na duzi period..sreca pa u bg uvek ima posla....tako da...ko hoce moze da nadje posao...jeste da je u tim juznijim krajevima malo teze naci posao...al onda napravis svoj biznis...prodajes sljive,kajsije itd malo novca ulozis isplati se,valjda
MCR99 MCR99   25.08.2012 u 19:38

A tek da vas pitam kako naći posao u smederevu kad ideš kroz smederevo svaki drugi lokal za izdavanje. Kod nas imaš fabriku železničkih vozila ŽELVOZ koja propada ima posla tamo ali ne dobijaju Plate kaSne po 2 meseca . A jednom su štrajkovali jer nisu 6
FoX FoX   25.08.2012 u 19:41

MCR,napravis svoj biznis
MCR99 MCR99   25.08.2012 u 19:41

(Nastavak) Meseci nisu dobili plate
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   02.02.2013 u 09:56

treba smarati privatnike kad znas da mu treba zoves jbg ti a ne ti da cekas da tebe neko pozove i naravno kad licno razgowarate lazi mazi jbg sta zna on sta si ti radio itd

Forum početna