Hitlerove tajne
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom atom   24.08.2013 u 17:55

Ja sam gledao dosta dokumentarnih filmova vezanih za drugi svetski rat,ali najviše me je zanimala Nacistička istorija.Ne znam gde sam čuo da je Hitler kao mali bio vrlo povučeno dete i stalno su ga ponižavali njegovi roditelji,deca itd. još sam čuo da je kao mali dobijao plišane medvede i da im je vadio oči.Kasnije kad je došao na čelo Trećeg Rajha,postoje neke slike kako je angažovao najbolje Nacističe naučnike da stvore mašinu pomoću koje bi moglo da se razgovara sa bićimia iz druge dimenzije(vanzemaljcima) pa je pomoću nje dobio nacrte za one leteće tanjire što su pravili.Hitler je bio zaluđenik paranormalnog,čak su pokušavali da ožive mrtve sa nekim elektro šokovima i nzm ni ja sa čime.Na kraju se ubio,a niko nije znao zašto.Koliko ja znam on nema potomke.Danas kažu da je Nemačka dobila rat da bi sve bilo drugačije,i da bi bili najjača sila na svetu.Pa me zanima kako vi gledate na to?
KinG KinG   24.08.2013 u 19:06

ubio se da ga nebi uhvatili zivog... ko zna sta bi mu radili
Cranium Cranium   24.08.2013 u 19:20

Hitler nije umro 1945 godine. Mnogi imaju dokaze. Kazu da je umro u Argentini mnogo godina kasnije. Uostalom, vecina nacista je emigrirala u Ameriku, dobila novi identitet i pocela da radi za njih. Eto sto i Adolf ne bi bio jedan koji je izbegao sud. Ona lobanja za koju se verovalo da je njegova je ustvari bila zenska. Niko nije identifikovao tela Hitlera i Eve Braun. Jelte, bila su ugljenisana? To je mogao svako da bude.
Gendza Gendza   24.08.2013 u 19:29

Lobanja jeste zenska tako sam I ja cuo. Za tehnologiju im svaka cast svasta su izmislili. Umetnost je isto bila dobra ali o njoj ima malo emisija. Skulpture zgrade stadioni topovi rakete svasta je napravljeno a niko to ne priznaje
SRB
Srbenda  
 24.08.2013 u 20:27

Ma ko jos veruje u te gluposti Sigurno je otisao u Argentinu Kako to mislis vecina "nacista"? Clanovi partije ili...? Tacno je da su Ameri lovili Hitlerove naucnike a to da je vecina njih (nacista?) bila tamo u emigraciji nema veze sa istinom
atom atom   24.08.2013 u 20:34

Nije otišao u Argentinu već u Sibir,pošto se veruje da su 3700 metara pod zemljom tamo Nemci napravili bazu,međutim ja sam čitao nešto u novinama o tome i kažu da je tamo verovatno i Hitlerovo telo.
SRB
Srbenda  
 24.08.2013 u 20:43

Previse je prostora za manipulaciju pa je tako i sam tim "teorijama zavere" koje sire razni mediji ne bi li od na sakrili istinu i pravu "zaveru". Niko od njih ne navodi izvore sve su to "informacije iz prve ruke" i "strogo cuvane tajne"...
Cranium Cranium   24.08.2013 u 21:04

Srbenda (24.08.2013/18:27)
Ma ko jos veruje u te gluposti Sigurno je otisao u Argentinu Kako to mislis vecina "nacista"? Clanovi partije ili...? Tacno je da su Ameri lovili Hitlerove naucnike a to da je vecina njih (n
Prosto i jednostavno. Izcitao sam neke knjige, tjst neke prepiske, dokumenta itd i dosta dokaza vodi ka tome. Mogu ti dati reference kada pogledam u podrumu. A sto se tice nacista, mislio sam na naucnike. Mada kada pogledas nisu Ameri lovili samo naucnike. Dosta ustasa npr. je pobeglo preko bare, a oni nisu bili naucnici. U tudjini je i Pavelic stradao.
Gendza Gendza   26.08.2013 u 00:01

Ma svi krupni igraci pobegli samo sitne ribe stradale

Forum početna