Pesma koja vas najviše nervira
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   17.08.2016 u 06:17

Justin Bieber-Love Yourself i opasno je počela da me nervira Alan Walker - Faded ...smaraju na radiju...ove 2pesme puštaju jedno 2972x u toku dana...i tako na svakoj radio stanici koja pušta stranu ziku -_-
Cranium Cranium   17.08.2016 u 12:45

@FoX (17.08.2016/04:17)
Justin Bieber-Love Yourself i opasno je počela da me nervira Alan Walker - Faded ...smaraju na radiju...ove 2pesme puštaju jedno 2972x u toku dana...i tako na svakoj radio stanici koja pušta stranu zi
I mene. j**eno ih svuda puštaju. Na radiju, na televiziji, bukvalno svuda. Kapiram da su hit trenutno, ali majku mu j**em. Ima i drugih hitova koje ne puštaju zbog ove dve pesme. Eeeee nekada si mogao da pustiš ziku i čuješ bar top 20 za tu nedelju. Tebi srce mirno.
Cranium Cranium   26.08.2016 u 13:50

U daaaa, ova pesma me je nervirala od prvog puta kad sam je čuo. Ne ide, jednostavno ne ide Rihanna sa takvim sranjima. Kao country da peva, koji ku**c podvriskuješ, ti si sa Barbadosa, daj neki caribbean sound.

Rihanna - FourFiveSeconds youtu.be/kt0g4dWxEBo

Nije me nervirala ona, koliko onaj orangutan što glumi celebrity.

Još ima deo gde kaže....

If I go to jail tonight, promise you'll pay my bail.

Matori ne da ne bih platio, nego bih platio da te zadrže tamo retarde. Znači za sve ove godine, on je imao jednu dobru pesmu. Jesus Walks. Ostalo je takva glupost da to nije realno.
FoX FoX   26.08.2016 u 17:07

hahahahah i mene nervira ta pesma i taj tekst mi je zapao za oko isto...msm "if i go to jail tonight,promise you'll pay my bail" haaha koji debilizam a ovaj Kanye je komedija stvarno
Cranium Cranium   26.08.2016 u 18:11

@FoX (26.08.2016/15:07)
hahahahah i mene nervira ta pesma i taj tekst mi je zapao za oko isto...msm "if i go to jail tonight,promise you'll pay my bail" haaha koji debilizam a ovaj Kanye je komedija stvarno
Strašnooooooo. Ja bih njemu zabranio da repuje. Samo neka pravi ziku
garac garac   27.08.2016 u 15:50

Mene nerviraju pesme od JK i Dobrivoja Topalovića,znači pre svega nisam ljubitelj narodne muzike. Počeo je i Dado Polumenta da mi se penje na glavu. I sve pesme u kojima se opevavaju diskoteke,klubovi,itd.
garac garac   27.08.2016 u 17:20

FoX, slazem se sa tobom, i to ne samo zbog pesme Love Yourself od Justina Biebera,grupa Coldplay ima pesmu I feel my heart sa majmunima onaj spot,od pesme zabole i oči i uši,posle su izbacili pesmu Hymn the weekend koja je mnogo lepša od gore pomenute pesme.
Zvezdas Zvezdas   27.08.2016 u 17:59

@garac (27.08.2016/13:50)
Mene nerviraju pesme od JK i Dobrivoja Topalovića,znači pre svega nisam ljubitelj narodne muzike. Počeo je i Dado Polumenta da mi se penje na glavu. I sve pesme u kojima se opevavaju diskoteke,klubovi
Ajd suti nervira i mene jelena topalovic ali dobrivoje topalovic je vec veci pevac i nema dileme da ima nekih dobrih pesama tu muziku retko ko slusa
Welicak94 Welicak94   27.08.2016 u 18:23

Nerviraju me 80% pesama sa kanala IDjVideos
twistex twistex   27.08.2016 u 18:29

..mislim ne znam jel to uopste i pesma..ali ponavlja se svake noci na nekom radiju na poslu..
i sad gledam na youtube pola sata ne mogu da nadjem koja je to stvar..znam samo za reci:What Are You Waiting For?

Forum početna