Cranium Cranium   19.09.2013 u 05:28

Edy (18.09.2013/21:53)
kao prvo imamo više različitih IQ testova.... kao drugo imamo online testove koji su smeće živo kao treće, pravi IQ test se ne bazira na znaju... IQ nije koliko ti znanja imaš... npr. Bear Grils o
To sam ja i rekao. Ne meri se pamet, nego brzina za koju neki problem resis. Gde je taj test. Sad cu u 3 ujutro da ga radim. Znaci da ocekujem preko stotke kada ste vec ti i King preko stotke. Bicu skroman, necu da jurim rekord. Meni je bitno da pokaze da nisam zakrzljao. Axaxaxa. Eeeeee ti genijalac a nema teorije da me pobedis u sahu. Eto ti dokaza da inteligencija ne igra nikakvu ulogu. Ti pametniji od mene kao vucjak od hmmmm...svinje. a prc. Ponavljanje je maajka. U poslovima kakve 95% ljudi ima, nikakvu ulogu nemaju ovi nivoi. E za onih 5% itekako ima. Informaticari, pravnici (mada nije slucaj) pojedini iz oblasti ekonomije itd itd.
Gendza Gendza   19.09.2013 u 08:46

odoste na siroko i na duboko
Cranium Cranium   21.11.2013 u 15:39

Ja i dalje nisam odradio IQ test. bar da valja, i da je besplatan.
Edy Edy   21.11.2013 u 19:39

cranium (19.09.2013/03:28)
To sam ja i rekao. Ne meri se pamet, nego brzina za koju neki problem resis. Gde je taj test. Sad cu u 3 ujutro da ga radim. Znaci da ocekujem preko stotke kada ste vec ti i King preko sto
nije važno koliki ti je IQ već šta sa svojom pameću uradiš ima ljudi koji mogu da pomnože trocifrene brojeve jedne sa drugim u pola sekunde, ali zato ne mogu ni da pertle zavežu... hoću da lažem da postoje različite vrste problema i različite vrste pameti ova moja je poprilično beskorisna ako je imam, kao što rekoh, ovi online testovi nisu baš sigurni :xD
Cranium Cranium   21.11.2013 u 23:15

Edy (21.11.2013/18:39)
nije važno koliki ti je IQ već šta sa svojom pameću uradiš ima ljudi koji mogu da pomnože trocifrene brojeve jedne sa drugim u pola sekunde, ali zato ne mogu ni da pertle zavežu... hoću da lažem da
Dzaba ti pamet kad te profesor latinskog zaj**ava. Brisi tablu bre, stopujem ti vreme.
Edy Edy   29.11.2013 u 20:26

hahaha ma daaaj dešava se i najboljim
Cranium Cranium   29.11.2013 u 21:28

Edy (29.11.2013/19:26)
hahaha ma daaaj dešava se i najboljim
Tako su poceli najveci umovi. Mislis neki smotani, neki ludi, neki cudni. Kad ono genijalci. Treba da vidis diskusije mene i ortaka. Ahahahaha, kako volim da ga ubijam u pojam. On nema knjige koju nije procitao, citira ovog onog, SVASTA ZNA. Argumenti na sve strane. Ali od toliko knjiga se stvori mnogo misljenja koje je on usvojio. I tu ga vatam. Ja se drzim svoje verzije a on ih menja, tjst modifikuje da bi me sj**ao. I elegantno ga oladim.
Gendza Gendza   30.11.2013 u 08:41

radio ja test u vojsci neku hedoniku 124 IQ al nije to tacno. ne znam zasto nema tih testova da se rade besplatno
Edy Edy   30.11.2013 u 21:23

cranium (29.11.2013/20:28)
Tako su poceli najveci umovi. Mislis neki smotani, neki ludi, neki cudni. Kad ono genijalci. Treba da vidis diskusije mene i ortaka. Ahahahaha, kako volim da ga ubijam u pojam. On n
kakve su to disksije daj započni neku ovdje ako su dobre možemo ja i ti :xD pa brate najveći genijalci svijeta su istovremeno bili najveći debili Albert Ajnštajn je bio dovoljno pametan da promjeni naše temeljno shvatanje svijeta... ali čovjek je bio toliko glup da nije bio u stanju naučiti voziti auto ;) sve je relativno kako on kaže ili ti Tesla... uzmimo njegove rituale kad jede kad god bi jeo jeo bi sam sa posebnim sistemom imao je užasne fobije protiv bakterija i sličnog uvijek bi sjedao za sto sa hrpom krpa i određenog broja (zaboravio sam koji)... sa krpama bi brisao tanjire prije nego bi išta stavio i njih sve bi moralo da bude blic blank ;) i to sve određenim redoslijedom... jbg, ne ciljam ja visoko, meni dosta fakultet završit
DR_
Dr_Psycho  
 04.04.2015 u 23:08

I ima li jos neko da je radio IQ?

Forum početna