Jasmina "Mina" Kostic
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   03.10.2013 u 00:25

Nasa "Mina" Zeldi znaju zasto. Rodjena kao Minira Jashari , dakle Albanka. Zna se jedino da je data na usvajanje i da ju je usvojila porodica Ivanovic. (Porodica repera Djusa) Nemam pojma otkud prezime Kostic. Javno se odrekla svog starog porekla STO JE MENI POSEBNO DRAGO. Elem, pocetkom 2000 izdaje prvi album, a 2002 izdaje drugi. Kao i svi klasici, prosle su godine dok nisu postali deo svake zurke. Ja sam za nju cuo tek 2004 godine. Ko se seca pesama "Razvedi se od nje, Stariji covek , Moj lepi, Isti igraci, Trazi dalje" zna o cemu pricam. Onda je izdala treci album za grand koji me je razocarao, i taaako. Nije ona losa, nego je grand fency sranje diskografska kuca. Ti producenti su sj**ali sve. Navikli smo da lomi melodije, a ovamo je pevala "nisam ja tvoj sexy robot" i ostale gluposti. Usla je i na farmu pre par godina, bila treca ja mislim. Izdala je mozda jos koji album, ali ja nisam pratio. Mada cu pogledati, mozda ima jos koji benger kao nekada. Znam da je pevala pesmu o nekoj "Cesmi" ali sem te pesme, ne znam nijednu novu.
Suzica Suzica   03.10.2013 u 00:34

Nije losa volim da je slusam,najvise volim stariji covek i Slavija sto je otpevala sa Dzejom,i ova nova sa Igorom.
Cranium Cranium   03.10.2013 u 00:39

Ma gde losaaa. Danas je sexy Sandra pevacica narodne muzike. Uzas. Mina moze casove da im drzi. A daaaa, jel se seca neko skandala kada je umlatila pevacicu Indy?? I Indy je Albanka tako da se nazire razlog fajta.
Zvezdas Zvezdas   03.10.2013 u 00:55

mini je brat dzus pa dobra je pevacica nema nikakve dileme indy je se proslavila pesmom ekspresno
Cranium Cranium   03.10.2013 u 00:57

Zvezdas (02.10.2013/22:55)
mini je brat dzus pa dobra je pevacica nema nikakve dileme indy je se proslavila pesmom ekspresno
Indy ja znam po onoj pesmi "Bato bre" i sem te nema nijednu drugu. A ni ta nije nesto.
Cranium Cranium   03.10.2013 u 01:10

Poslusao sam par novijih pesama na tjubu. Grand ostavio pecat. j**eM IM MATER. Upropastili su je. Napravili prosek od nje, pun ku**c takvih pesama ima danas. Sve sto dotaknu, sj**u.
Zvezdas Zvezdas   03.10.2013 u 12:32

cranium (02.10.2013/23:10)
Poslusao sam par novijih pesama na tjubu. Grand ostavio pecat. j**eM IM MATER. Upropastili su je. Napravili prosek od nje, pun ku**c takvih pesama ima danas. Sve sto dotaknu, sj**u.
to je tacno , grand je sada na dnu jedino sa cime se hvale je emisija narod pita...a ja nemogu da verujem da milion to gleda
Cranium Cranium   03.10.2013 u 12:51

Grand je na dnu odavno. Sreca pa imam kablovsku pa gledam bilo sta drugo sem pinka, mada opet naletim na neke gluposti.
Zvezdas Zvezdas   03.10.2013 u 13:02

hehehe tacno tako Na kablovskoj je veca mogucnost...Mina sada se slepa uz igor x -a snima duete sa njim.
Cranium Cranium   03.10.2013 u 14:11

Otkud ti to? Valjda se on shlepa uz nju. Ona je njega proslavila sa tom pesmom, a da su snimali jos neku sem te...ne verujem.

Forum početna