Zombie Apocalypse
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Edy   07.10.2013 u 12:57

pa zato rekoh prvo na planinu ili kakvu šupu sakrij se dok zombiji ne pokolju ljude... nakon toga navali ti da se obezbjediš PS: ja sam oduvijek imao bujnu maštu :xD
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   15.10.2013 u 01:14

edyka,razmisljamo isto: D samo....ja bih odma pobegao na neko ostrvo pusto ostrvo iako nznm da upravljam brodicem,camcem itd valjda bih se snasao nekako znaci....prvi dan:na tv javljaju da se virus siri munjevitom brzinom,odmah uzimam sve iz frizidera,neko cebe itd ,prva pomoc..i sve to u neku torbu,torbu u gepek(od ukradenih kola) i picim na tajnu lokaciju sakrijem se na toj tajnoj lokaciji blizu granice sa Cg i cekam dok ne bude pravo vreme za bekstvo itd itd snasao bih se nekako ali pre nego sto predjem granicu,odem do edyke ,napravim sacekusu na auto putu i ukradem od njega sve sto je on ukrao i pravo put Dalmacije eeee bilo bi bas zanimljivo ,prvih mesec dana
Edy Edy   15.10.2013 u 21:16

bi ukrao malo sutra nisam debil, ne bi ti ja izašao iz auta sve dok nisam siguran da nema nikog naletim na barikadu, i bam bam i povičem "znam da ste tu, mene ne možete zaj**ati, izlazite iz skloništa, imam ponudu za vas" i ako se niko ne pojavi onda izaći :xD
Cranium Cranium   15.10.2013 u 21:23

Brate ja bi se ubio.
Tommy Tommy   24.11.2013 u 06:49

cranium (15.10.2013/19:23)
Brate ja bi se ubio.
Ja bi se probudio.

Forum početna