Welicak94 Welicak94   20.10.2013 u 23:26

Slika : KLIKNI

Ono sto sam primetio specijalno to je kamera od 20.7 mp

Sledeci text je kopiran sa sajta telegraf.rs .

Nismo sigurni kako da vam opišemo ovaj telefon, a da ne zvučimo kao trgovci koji “svoga konja hvale”.

Samurajska elegancija, minimalistički dizajn, nenametljivo zaobljene ivice, staklena površina koja podseća na ogledalo planinskog jezera i aluminijumski okvir čine ga uređajem kome što se estetike tiče ne možemo da nađemo takmaca. Čak i iPhone izgleda kao najnoviji krik kiča u poređenju sa njim.

Možda će vam biti potrebno neko vreme da se naviknete na to kako vam leži u ruci, s obzirom da poseduje displej od pet inča u pakovanju većem od takmaca iste displejske veličine, ali taj proces prilagođavanja neće predugo trajati a kada se završi sam telefon će vas naterati da zaboravite da je ikada i postojao.

Dimenzije su mu 144 x 74 x 8.5 milimetara, teži 170 grama i dolazi u tri boje: crnoj, beloj i ljubičastoj.

Baš kao i prethodnik u ovoj seriji, Xperia Z, i Z1 je otporan na prašinu i vodu. Svi otvori su dobro zaštićeni, zbog čega može i do pola sata da izdrži u vodi dubokoj metar i po. Sve to u slučaju ako vam se desi da sa nekog splava skočite u Savu.

Još jedna stvar koju ne treba smetnuti sa uma: displej je otporan na grebanje, što svakako ne znači da je pametno testirati ga testerom.

ISPOD HAUBE

Čipset koji pokreće ovaj smartfon je Qualcommov Snapdragon 800, a moć njegovog procesora čini Xperia Z1 najboljim telefonom koji smo ikada testirali: u pitanju je kvadkor Krait 400 koji radi na taktu od 2.2 GHz. Istovremeno, moćni GPU Adreno 330 donosi besprekornu grafiku.

Telefon poseduje 2 GB RAM memorije i 16 interne, uz opciju ubacivanja microSD kartice od 64 GB. ...

Ostalo mozete procitati : OVDE .
Welicak94 Welicak94   20.10.2013 u 23:30

A evo i specifikacije : gsmarena.com/sony_x ... 6.php

Licno moja zapazanja su da je tel dobar, i vise od toga... bio sam u vipovoj radnji, imaju ga u ponudi odavno, koristio sam ga , stvarno je kamera vrh, msm danas su kamere i od 8mp odlicne , ova je... telefon lepog izgleda, ekran extra ... nemam sta vise da kazem zi da, procitao sam na nekom sajtu, sledece godine izlazi i Xperia Z2 ;) cekamo S5
Gendza Gendza   21.10.2013 u 00:58

sony je sony. masina bre
Welicak94 Welicak94   21.10.2013 u 23:57

Gendza (20.10.2013/22:58)
sony je sony. masina bre
Tako je bre

Forum početna