Zmajeva kugla (epizode)
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   31.10.2013 u 23:01

Epizoda 6 - Borba na drugom svetu
youtube.com/watch?v ... 0HLWE
Welicak94 Welicak94   01.11.2013 u 23:29

Epizoda 7 - Gohanova obuka
Cranium Cranium   02.11.2013 u 00:31

A brate jedno pitanje. Sto kacis na tjub, da bi neko skidao odatle. j**avao se kao zmaj da bi pogledao epizodu. Sto ne okacis na neki sajt? Das link klipa pa nek ljudi skinu direkt. Plus nece morati da obrcu sliku, a i kvalitet slike ce mozda biti bolji. Na tjub okaci neki trejler. Tipa prva sezona!!! Samo na welicak94.com i ostavis im link u opis.
Welicak94 Welicak94   02.11.2013 u 15:46

cranium, a jbm li ga moj plan je bio da sve to bude dostupno na you tubu ... ma necu ja to jos dugo, smara me zesce jos tri cu dotati od Z a jbm ti i you tube kad ima neka prava, pa izbrisu video ... i to ja kad sam stavio normalno, dobio sam da su krsena prava Funimationsa (to od onih koji su preveli na eng) ne vidim razlog zbog cega njihova prava, ae da je npr od mat produkcije ... gluposti kako tako na onaj vk.com moze sve lepo bez greske da se doda i lepo da se gleda online jer tako vecina i trazi tako da cu videti da se reg na vk.com i tamo sve lepo da dodam
Cranium Cranium   02.11.2013 u 15:55

Welicak94 (02.11.2013/14:46)
cranium, a jbm li ga moj plan je bio da sve to bude dostupno na you tubu ... ma necu ja to jos dugo, smara me zesce jos tri cu dotati od Z a jbm ti i you tube kad ima neka prava, pa izbrisu
Napisi zmajeva kugla umesto dragon ball. Nemam pojma. Ja bih gledao, ali necu da obrcem sliku iz principa.
Welicak94 Welicak94   02.11.2013 u 17:32

cranium, kako god napises nebitno je... i to znas u kom delu klipa pise da su krsena prava? bas u onom delu ono kao pauza, kad pise Dragon Ball negde na pola crtaca svake epizode :/ i to je krsenje autorskih prava... a mene sad npr mrzi da seckam da se j**avam, lakse mi da okrenem al mislim da bi opet bilo krsenja... sranje je to.. zato cu lepo na vk.com i nema da skodi
Cranium Cranium   02.11.2013 u 17:47

Jesi probao da u opisu napises all copyright to bla bla bla. Mozda samo treba navesti cije je to sranje.
Welicak94 Welicak94   02.11.2013 u 20:40

cranium, nikako brt i ja nisam verovao, kada sam citao na rapidserbia , mnogo njih je pisalo kako je dodavalo na you tube i da se odma izbrise istog momenta ... ja nisam verovao , i hteo sam licno da probam, i dodao, klip je bio u roku od sat vremena zabranjen u celom svetu tako je pisalo. e sad npr ima varijanta, dodam sve lepo sve epizode da ne okrecem ekran, sacekam da lepo sve zabrane, i to cu moci da gledam samo ja, i onda objavim sifru i email , i ljudi se samo uloguju i gledaju

Tako je jedan lik uradio za zmajevu kuglu 1986 , sad emaila se tacno ne secam gde sam to bese procitao, a sifra je bila bulminegacice , i ljudi to nisu menjali a nije ni fer da neko za inat promeni, kad je toliko nama to bilo korisno sta mislis o toj varijanti?
Cranium Cranium   02.11.2013 u 21:39

Moze, mada ce se uvek naci neki coban koji ce da promeni password.
Welicak94 Welicak94   02.11.2013 u 21:44

cranium, e bas to i ja msm ... al dobro ja cu moci da dobijam pass na mail tako da nema veze ... ali ima cobana koji ce to menjati ... tako da je i to malo zamorno ...

Forum početna