Zmajeva kugla (epizode)
Forum Zabava Serije

Stefan Stefan   10.08.2014 u 17:03

Ljudi nasao sam neki torent sa epizodama.
Kaze sve epizode zmajeve kugle (prvi serijala) ali fali par epizoda, vecina su u tvrip, ali ima i u dvd ripu. kickass.to/zmajeva-kugl ... .html
U istom torentu ima i epizode drugog serijala zmajeve kugle z do 106. epizode u dvdripu su sve. Sve epizode su sihhronizovane. Koga interesuje neka pogleda.
Welicak94 Welicak94   10.08.2014 u 20:09

Stefan, ljudski to je trebalo odavno uraditi
Klichko357 Klichko357   10.08.2014 u 20:40

kickass je dobar ! Isto kao i pirate ! Mada na kickass su svi fajlovi premijum tako da je dobra brzina za download ! Hehe
Welicak94 Welicak94   30.10.2014 u 01:18

Evo ukoliko neko ne zna , postoji i tzv. parodija - Dragon Ball Z Abridged (strana).
Jako je smesna, i maximalno dobro je odradjeno, stigli su vec do android sage. Za onog ko zna engleski to je super.
Potrazite na YT Dragon Ball Z Abridged, ima sve online.
A za one koji ne znaju engleski, ja sam uradio prevod za prve dve epizode
Evo linkova

Epizoda 1:
youtube.com/watch?v ... 7zGFo

Epizoda 2:
youtube.com/watch?v ... 1szig

Naravno radicu ja dalje prevod u slobodno vreme
Welicak94 Welicak94   07.04.2015 u 03:39

Pocelo ubacivanje epizoda sa prevodom:
zmajevakugla.kyu.mobi/? ... 98141
Welicak94 Welicak94   23.03.2016 u 01:09

Zavrseno ubacivanje epizoda sa prevodom:
zmajevakugla.kyu.mobi/? ... 40708

Nakon skoro godinu dana prevedene sve epizode Zmajeve Kugle Zed
Na sajtu "zmajevakugla.kyu.mobi" su dostupne SVE postojece epizode Zmajeve Kugle
FoX FoX   23.03.2016 u 03:56

@Stefan (10.08.2014/15:03)
Ljudi nasao sam neki torent sa epizodama.
Kaze sve epizode zmajeve kugle (prvi serijala) ali fali par epizoda, vecina su u tvrip, ali ima i u dvd ripu. kickass.to/zmajeva-kugl ... jeva-
Ja sam to skinuo pre par meseci..jedva..baš ima malo seeder-a...ako neko hoće ove epizode prvog serijala ,možemo da se dogovorimo pa ću da uključim torrent kad vama odgovara pa da seed-ujem

Na sajtu "zmajevakugla.kyu.mobi" su dostupne SVE postojece epizode Zmajeve Kugle
Svaka čast weki Nadam se da ću jednom odgledati zk komplet kad će to biti nznm,ali voleo bih da skinem sve te serijale pa nek stoji na externom hardu to sve sigurno zauzima preko 500GB?
Welicak94 Welicak94   23.03.2016 u 04:10

Ma nije toliko, oko 100gb malo manje. Pa ja sam popunio dva profila 4shared-a , dva profila gugl diska i moj kolega jedan profil gugl diska... , to ti je 75gb... eto i manje od 100gb... uzmi skidaj ep po ep sa mog sajta, i tako... Nemas sansi da skines to izjednom, bar ne ove epizode koje su na nasem. Na engleskom imas gomilu torrenata...
FoX FoX   23.03.2016 u 04:35

pa to,hocu ove nase epizode,msm sa prevodima i to sto si ti radio a jel imas listu svih linkova? znam da sam te pitao pre ali ...zaboravio sam tvoj odgovor znaci,tvrdis da svi serijali zk sto si ti odradio(ne racunaj prvi serijal,njega imam)zauzimaju oko 100gb? uu pa onda mozda krenem sa skidanjem
Welicak94 Welicak94   23.03.2016 u 06:21

E 'vako, ako bacis na pogled na epizode koje su sa prevodom (141-291) videces kako su one prevedene - titl izlazi u plejeru. Sto znaci da ti kad skines video, neces imati titl, i onda ces morati posebno da skidas titlove koje bih ti ja poslao. A, epizode od 106-140 su radjene sa HardSubom (lepljen titl na video) i kada skines video imaces i titl
Pa samo kliknes na oznaku tog hostinga koja stoji u cosku. Npr za 4Shared kliknes na njihovu ikonicu na strimu i vodi te ka stranici od te epizode gde mozes da skines epizodu. A npr na gugl disku, pre nego sto pustis strim u uglu stoji kao neka strelica, to je taj link koji vodi ka stranici na hostingu gde mozes da skines
Pa zauzima sigurno manje, jer ja imam folder na laptopu od 100gb sa ZK-om, sa sve filmovima i dosta duplim sadrzajima razlicitih izvora, mnogo sto sta cuvam ako zatreba Kad resis da skidas, javi se Neces naci osobu bolje upucenu od mene za nabavljanje ZK-a hehe

Forum početna