Zmajeva kugla (epizode)
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   26.07.2017 u 01:29

FoX (25.07.2017/23:25)
Podivljali ratnik je pretpostavljam, Gokuuu san?
Loooose si pretpostavljao! Nije!
Ovo je u pitanju, zenska Sajonka Da da, sada i toga ima u ZK
Welicak94 Welicak94   28.07.2017 u 01:27

Cranium (25.07.2017/23:28)
100 epizoda jbt, a ja jos ni jednu pogledao nisam. Cekam engleski dub. Ne podnosim japanski
Dub ti je trenutno stigao do 26. epizode. I te epizode prevodim(o)
Cranium Cranium   14.01.2018 u 14:32

Sinoc sam imao lepu sprdnju diskusiju sa ortacima. Koji je po vama najzapostavljeniji karakter u ZK serijalu?

Po meni Jamaca iliti Yamcha. Koji je to bog bio na pocetku ZK. Steta sto nisam gledao redovno kao klinac dok su bile te sage sa Yamchom. Posle su ga povukli iz crtaca (ne skroz ali manje ga je bilo) Kad sam poceo da gledam redovno, stigli su do Pikola, ili mozda malo ranije. Otkad mu je Ten shin han slomio nogu, on se manje pojavljuje. I sta mislite koliko je Yamcha ustvari jak. Ja msm da je tu negde kao Ten Shin, iako je imao onaj peh sa vanzemaljcem. Kad bi trenirao vise, bio bi mozda i egal sa Tenom. A jaci je od Krilina po meni.

Istrazivanje je islo toliko daleko sinoc da sam provalio na gugl pleju aplikaciju o zmajevoj kugli. Nesto kao wikipedia. Sve ima jbt. Datumi, godine, smrt itd. Kao da su pravi ljudi. Konsultujuci aplikaciju, podsetio sam se cinjenice da je Yamcha nalupao picku Gokuu kad su bili klinci. Krilin nije nijednom. Ima i igrica DB, ali nece nesto da se skine.
Welicak94 Welicak94   24.05.2018 u 14:56

Priložena slika:

Stize novi kratak spin-off serijal baziran na Dragon Ball Heroes igrici.
Naravno to je cist non-canon serijal ciji cilj ce biti da promovise istoimenu igricu.

Pred-premijera ce biti 1. jula, a mozda i najverovatnije ovog leta tih par epizoda;
Dragon Ball Heroes ima i mangu koju je nacrtao Tojotaro, ista osoba koja trenutno crta mangu Supera i doticna nije zavrsena, a najverovatnije nece ni biti

Detaljnije o svemu ovome imate na blogu ZK-a:
ljink
Welicak94 Welicak94   02.07.2018 u 22:49

Priložena slika:

I kao sto sam najavio u prethodnom postu, prvog jula se prikazala prva epizoda Dragon Ball Heroes kratkog anime serijala koji je adaptacija istoimene igrice.

Prvu epizodu sa prevodom mozete da pogledate, logicno na vec poznatom sajtu

Pozz
Welicak94 Welicak94   21.11.2018 u 19:51

5 godina postojanja sajta "ZmajevaKugla.RS"!
zmajevakugla.rs/info/5_ ... a.php
Serz Serz   08.08.2020 u 15:50

Pre neki dan naleteh na ovu animu na fb na jednoj stranici, kao počeli su da izbacuju svaki dan po 1-2 epizode, od početka serijala (1986). I polako jednu za drugom epizodom, ja stigao do z generacije a ja u fazonu, jbt je l' si lud, imaš 29 u dupetu i gledaš ovo...
Tačno se sećam kao klinac kada su bile prikazivane epizode, ono, nisam skontao čitavu priču, ko su Sajlonci, ko je Pikolo...sada sam povezao sve.
Stigao sam do 30 i neke ep z generation...kada ekipa traži planetu Namek, odakle potiče Pikolo i božanstvo, da bi povratili zmajeve kuuuugle
Welicak94 Welicak94   08.08.2020 u 21:03

To su objavljivali na onoj Dragi Bravo stranici Ako, i treba podsetiti se ovog legendardnog animea.
Welicak94 Welicak94   12.04.2022 u 01:37

Malo da se prisetimo odličnog humora.

Priloženi fajl : 1649720246.mp4 (1.15 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   07.11.2022 u 01:24

Priložena slika:

Procureo je bolji snimak novog filma Zmajeve Kugle Super: SUPERHEROJ čija je premijera bila letos.

Opis: U tajnosti, naslednik davno uništene armije Crvene mašne, Magenta želi da vrati armiju iz mrtvih i zavlada svetom. U to se upliće genijalni Dr Hedo, unuk Dr Žiroa koji će im pomoću svojih androida osigurati poraz "zlog društva" Korporacije Kapsula. Dok Vegeta i Goku uživaju u treningu na planeti Gospodara Birusa, ko će se suprotstaviti ovoj pretnji?

Film je dostupan sa prevodom na sajtu zmajevakugla.rs
___
Moji utisci su da je priča zapravo i dobra, a takođe mi se dopada to što su u prvom planu Pikolo i Gohan. Pikolov stil borbe je zaista prijao u odnosu na Gokuov i Vegetin. Najveći problem je definitivno 3D animacija i nažalost ubila je svaki doživljaj. Završnica je čak bila i uzbudljiva. Ako bih davao ocenu, da kažem neka 6/10.

Datum BR izdanja u Japanu je 07.12.2022. dok je za američko tržište taj datum još uvek nepoznat.

Forum početna