Zmajeva kugla (epizode)
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   09.11.2013 u 00:15

cranium, jedino nzm, znam da je na b92 imalo negde oko 12 jos uvek ono njihovo standardno - sundjer bob
Edy Edy   09.11.2013 u 15:21

da razjasnimo nešto crtani su još od 80tih bili i bit će puni akcije i nasilja bez nasilja nema hlj**a ali evo moja lista naj crtanih:
- Dragon Ball Z - odličan crtani... ima puno nasilja... u nekoliko epizoda se baš vidi da nije za svakakvu publiku kao npr. kada goku poveze svoju bivšu ženu (bili su tada djeca) na oblaku i u jednom trenutku ruka mu sklizne u njeno međunožje onda kaže "nu? pa ti si stvarno cura" dok imaju 2 sezone u kojoj početne scene prikazuju gokua kako gol (vide mu se spolni organi, mada nacrtani ) skače u vodu ima još stvari stvarno nije za svakakvu publiku uključujući viceve a ni Simpsoni nisu za djecu ;)
- Naruto - noviji nije star kao DBZ, ima dobrih scena, mada orginalni je jak, ona nova verzija je bzvz
Ovi su već za svakavu publiku:
- Yugioh - crtani od kojeg je krenulo sve ono "napravi crtani pa prodaj kineske igračke/karte" fazon mnogo dobar u odnosu na ostalo ;)
- Spondžbob, dobar je za mlađu publiku, veoma zanimljiv
- One piece - extra crtani sa piratima, mada ima nekolicina epizoda koje imaju svoje mane za publiku ali sve u svemu ok, samo treba paziti da mlađi ne upiju što one tete imaju onako velike s***

inače, kad pogledam svaki bolji crtani ima perverznosti u sebi ako ništa malo eh, ima jedan crtani koji mi je stvarno dobar, ali ja nisam gledao crtani već čitao manga (na negleskom) zove se FULLMETAL ALCHEMIST alhemiju prikazali kao magiju ili kako već, ali sve us vemu strašno moćna priča završilo je pa pogledajte
Cranium Cranium   09.11.2013 u 15:36

Mozda je problem sto je Dragon Ball mator crtac, tjst mozda je kvalitet slike problematican. Ali je crtani kao crtani neprevazidjen. Dragon Ball Z? Ne vidi mu se tu nista, tad je Goku porastao. Ovo sto ti pricas je na pocetku prvog serijala (Dragon Ball serijal) i sta koga briga, ne vidi se nista eksplicitno, dve tri linije. ahahahaha, da ja sam se kidao. Svakoga lupa po medjunozju da proveri. A tek onaj starac sto trazi da vidi gacice. Eto ti dokaza da je dragon ball radjen za sve generacije, mada nije predjena granica dobrog ukusa. Nema ljubljenja, scena nekih problematicnih i slicno.
Welicak94 Welicak94   09.11.2013 u 16:15

Edy, ima ona scena u Z , kada se kupaju goli goku , onaj trunks i goten i ono kao goku stane go ispred njih i oni ga gledaju trazicu bas po epizodama pa cu staviti sliku
Welicak94 Welicak94   09.11.2013 u 16:23

Priložena slika:

Priložena slika:

Priložena slika:

hahhahaha :xD
Priložena slika:

Welicak94 Welicak94   23.11.2013 u 22:08

Napravio sam sajt za online gledanje Zmajeve kugle
Pa koga zanima neka pogleda
zmajevakugla.kyu.mobi/
Edy Edy   23.11.2013 u 23:12

zanimljivo samo imaju 2 epizode :xD ali mnogo interesantno
Welicak94 Welicak94   23.11.2013 u 23:37

Edy, Bolje ista nego nista
Welicak94 Welicak94   07.12.2013 u 19:45

Poceo sam da dodajem epizode Zmajeve kugle Z na vk.com (sa normalnom slikom)
vk.com/videos229876996? ... 13326

YouTube sam batalio , smara mnogo, da okrecem svaki klip pa da dodajem... jbm ih ja u njihova autorska prava Al eto dodao sam bar nesto 9 epizoda
A inace i na sajt zmajevakugla.kyu.mobi sam dodao neke epizode
Cranium Cranium   07.12.2013 u 21:40

Brate, ne cimaj se. Ja nasao sajt za gledanje. zmajevakugla.eu5.org/

Forum početna