Najbolja emisija
Forum Zabava TV

FoX   04.09.2016 u 23:27

Kran,zar i ti sine brute

sad sam se setio jedne emisije...Paklena kuhinja(Saša Mišić) Volim tu emisiju...ali retko ja to uhvatim na tv...često puštaju reprize na prva plus
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   04.09.2016 u 23:35

@FoX (04.09.2016/21:27)
Kran,zar i ti sine brute

sad sam se setio jedne emisije...Paklena kuhinja(Saša Mišić) Volim tu emisiju...ali retko ja to uhvatim na tv...često puštaju reprize na prva plus
Ahahahahaha, šta fali Andriji i Andjelki?

Gledaš j**enu paklenu kuhinju?
FoX FoX   04.09.2016 u 23:38

nemam pojma ,vidim većina "pametnica" pljuje to dvoje

da brt...ti ne? Paklena kuhinja je zakon!
Volim da gledam te transformacije a i Saša je lik
atom atom   04.09.2016 u 23:41

Saša je kreten i nema blage veze o kuvanju,da ima ne bi se vraćao ovde
FoX FoX   04.09.2016 u 23:48

atom, ma nije brt,lik je kralj a to da se ne bi vraćao ovde da ima pojma.....pa to je tačno..da je neki extra kuvar ne bi se vraćao već bi napravio karijeru negde u inostranstvu..ali mislim da je dobar kuvar i da je medju najboljim na balkanu
Cranium Cranium   04.09.2016 u 23:52

@FoX (04.09.2016/21:38)
nemam pojma ,vidim većina "pametnica" pljuje to dvoje

da brt...ti ne? Paklena kuhinja je zakon!
Volim da gledam te transformacije a i Saša je lik
Ma lupetaju gluposti jer mnoge nervira Andrija i njegov specifičan humor. I ja sam taj fazon....što gluplje, to bolje. Ali treba znati ispričati glupu foru, vic itd. Ahahahahah. Andrija je kralj gluposti.

Neee brate, nikad nisam podnosio tog lika. Svira ku***u previše.
FoX FoX   05.09.2016 u 01:05

Ma meni je Andrija ok par puta sam pogledao Andjelku i Andriju ali šta znam..ne gledam često tv pa sam izgubio tu naviku da u određeno vreme gledam emisije na tv

hahahah jbg

e pre neki dan naletim na "Domaćine oženi se" inače ne gledam emisije u tom fazonu ali navukao sam se gledajući to 2,3min ZLO
Zvezdas Zvezdas   05.09.2016 u 01:27

@FoX (04.09.2016/21:27)
Kran,zar i ti sine brute

e ta je emisija dobra ja je pratim,ali nije kao prethodni serijal

Forum početna