Ljubav, navika, panika
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   06.12.2013 u 23:42

Srpska serija koja je jedna od najboljih serija 00' godina, a svakako najbolja humoristicka. To je sitkom o jednoj maloj modernoj porodici. Posle mnogo godina braka, muz i zena rese da se razvedu. Medjutim, onakvi retardirani kakvi su, ne mogu da podele imovinu, a ni 2 cerke koje imaju. I tako ostaju da zive zajedno onako razvedeni. Niko tu nije normalan. Keva koja se u seriji zove Vera (Jelisaveta Sabljic) je psiholog mada je i ona cesto paranoicnija od svojih pacijenata. Metode lecenja su joj u najmanju ruku cudne. Cale koji se zove Mica (Nikola Simic) je papucica bio i ostao. Kuci ga maltretiraju svi, na poslu ga maltretira sef. Kao gazda u kuci, a pojma nema kako da se postavi. Starija cerka Maja (Marija Karan, a kasnije Borka Tomovic) je klasicna lujka. Ne zanima je da uci, radi. Samo joj daj pare za soping i kondome. Mladja cerka (Mirka Vasiljevic) ide u osnovnu skolu i nije neki ucenik. Luda je za jednim Lukom, i to ce potrajati. Naravno nervirace celu familiju.
Cranium Cranium   07.12.2013 u 00:30

Ljubav navika panika - Epizoda jedan
Miami Miami   12.02.2015 u 01:00

Serija je vrh ,uvek me nasmeje ...Msm Seka mi je sama po sebi smesna (ne znam što)tako da bas su nasli glumicu za takvu seriju
Cranium Cranium   12.02.2015 u 01:26

Miami (12.02.2015/00:00)
Serija je vrh ,uvek me nasmeje ...Msm Seka mi je sama po sebi smesna (ne znam što)tako da bas su nasli glumicu za takvu seriju
Ahahahahahaha, spojili ih sve kao da su godinama birali.
martin martin   12.02.2015 u 16:28

Seka Sablić je meni jedna od naših najkomičnijih glumica. Svaku ulogu odigra maestralno.
Cranium Cranium   05.07.2021 u 14:44

Prepisujeeeem. Ima izvala iz serije milion.

-Pa fali.
-Ne fali.
-Kako ne fali?
-Pa 18 ÷ 6 je 4
-Kol'ko?
-4.
-Ja cele godine govorim uči Janjo uči, sad možeš da se upišeš u metalokobasičarsku školu. Vidiš da je 3 puta 8 jednako 24, ovde imaš 12, ovde tri, jel vidiš?
-Vidim
-Vidiš ti malo sutra, ima da prodješ kao ja, razvedena sa dva debila. Jesam ti lepo govorila, Jaanjo nosi profesorima bombone, šlihtaj se, uvlači se Janjo, budi ljigava, e sad vidiš da fali.

-MA NE FALI.
-Kako ne fali?
-Pa 18 podeljeno sa 4 je 6.
-Moožda na tvojoj planeti majmuna, kod nas je 18 podeljeno sa 4 je.....kol'ko???
-PA AJDE KOLIKO?
- .........Nije važno kol'ko, važno je da ti fali ocena iz biologije.
-Rekla sam ti da me mrzi što sam pametna.
-Istorija?
-Mrzi me što sam lepa.
-Matematika?
-Njoj se skupilo što sam lepa i pametna.
-Dobro, onda ti ostaje fizika, tu moraš da dobiješ četvorku.
-Četvorku!?!?!? Pa ona ne zna kako se piše četvorka.
-E ima da mi učiš dok se ne onesvestiš.
-I onda?
- Onda te ja polijem vodom, i onda opet učiš.

Vera bogotac. Koliko je ljubav navika panika bila luda serija. Samo full gas, brzina. Osecam da su tekstove za epizode od 40 minuta sabijali u 15 minuta. Svašta se desi u minut. Ceo ovaj tekst možda traje pola minuta.

Forum početna