Crni Gruja
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   07.12.2013 u 00:01

Ahahahahaha. Kako sam zaboravio ovu seriju. Naziv serije je inspirisan "crnom gujom" i prati "Beogradski pasaluk" pred prvi srpski ustanak. Turci namecu harac, danak u krvi, dahije nabijaju na kolac. Narod vise nema kud. Kojekude mora se organizovati otpor. E sad, u celoj toj situaciji jedan covek odlucuje da se obogati na racun svih. Smislja najneverovatnije planove koje mu uvek sj**u njegova 2 retardirana prijatelja i sluge Bole i Ceda Velja. Kao so na ljutu ranu mu dolazi "Karadjordje" koji ga salje u najgore zadatke. Da suruje sa turcima, da mu dovodi zenske itd. Neretko mu pokupi sav prihod od nekog cudom uspelog biznisa. Prva sezona je bila urnebesna sa Sergejom Trifunovicem, taj covek ume da popi*di pred kamerom. Druge se i ne secam nesto, jer nije isti glumac glumio Gruju.
Tommy Tommy   07.12.2013 u 00:11

gledao sam malo na klasik tv nije mi zanimljiva, nije mi ni crna guja zanimljiva.
Cranium Cranium   07.12.2013 u 00:14

To je bio klasik nekada. Prikazivala se n TV BK
Cranium Cranium   07.12.2013 u 00:19

Crni Gruja - Prva epizoda
U selu nestaju žene, a sva sumnja seljaka pada na pokojnog Tozu za koga se priča da se povampirio. Seljaci organizuju hajku na vampire, ne znajući da iza svega zapravo stoji Crni Đorđe, koji naređuje gazda Gruji da se preruši u vampira i izvini seljacima. Gazda Gruja međutim ima drugačiji plan. Vođa hajke Tiosav po pozivu dolazi na večeru kod gazda Gruje. U gluvo doba u kući se pojavljuje Bole prerušen u vampira Tozu (što je bio plan Crnog Gruje) koji pokušava da se nagodi sa Tiosavom u zamenu za materijalnu korist. Međutim, u sred pregovora u kuću ulazi seljak obaveštavajući da je upravo još jedna žena nestala. Tiosav otkriva gazda Grujinu prevaru, vezuje ih i namerava da ih nabije na kolac. Spas stiže preko Zmaga koji dolazi da nudi najkvalitetnije kolčeve slovenačke proizvodnje i obaveštava Tiosava da je jedan kolac prodao njegovoj ženi, koja je ljuta jer Tiosav celu noć nije došao kući. Na kraju se u kući pojavljuje povampireni Toza (Vlade Divac).
atom atom   07.12.2013 u 06:32

-Bole?! Jesi to ti?

-Ja sam gazda.

-Kuku lele,pa šta učini od sebe crni Bole.

-Pa vi ste mi rekli da se načinim na vampira.

-Ja sam ti rekao da se načiniš na vampira,ne na karakondžulu čoveče,ako te seljaci budu videli takvog nabiće ti kolac ne u srce nego u dupe.Jes ti video kako izgleda vampir?

-Nisam gazda.

-Pa vala nisam ni ja,al sigurno ne izgleda tako.

hahaha
Cranium Cranium   07.12.2013 u 13:54

Ahahahahaha, to je ekstra fora. Koliko je serija bila dobra kada je Gruja bio Sergej. Ume on da popi*di.
Cranium Cranium   07.12.2013 u 14:02

Crni Gruja - Epizoda 2
Gazda Gruja je Stanojev jatak i svake zime obezbeđuje svinje za njegovu četu. Međutim, pre Stanoja se pojavljuje Vidoje koji od gazda Gruje iznuđuje svinje za svoju četu. Stanoje ne prihvata Grujino objašnjenje za nedostatak svinje i daje Gruji dva dana da mu pribavi svinje. Gazda Gruja biva primoran da traži pomoć od Aganlije, ali mu za uzvrat obećava Stanoja. Plan propada jer je Stanojeve četa porazila Aganlijine vojnike. Stanoje shvata gazda Grujinu igru i preti osvetom. Gazda Gruja beži u Crnu Goru.
Cranium Cranium   08.12.2013 u 23:21

Sta satro niko nije gledao seriju? Vi samo "kamen mudrosti" gledali. e pa taj film je iz ovoga proizasao. Mnogo jako je to sto je serija snimana iz zaj**ancije. Fazon uzmemo nas par sa bf da snimamo seriju. U jednoj sobi. Preuredimo i snimamo. Budzet nula. Snimis 10 epizoda i udjes u anale.
Zvezdas Zvezdas   09.12.2013 u 19:13

Dobra serija,i zanimljiva
Gendza Gendza   09.12.2013 u 19:17

bolje epizode bile sa sergejem

Forum početna