Šojićeve Odvale
Forum Zabava Serije

Zvezdas   12.01.2018 u 21:12

Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   28.02.2018 u 21:09

-Braćo i sestre,upravo sam obavešten da je druga vlas' koju ste vi poslali s vaše glasanje na glasačko smetlište,pokrala opštinsku kasu i oni sada sa te ukrađenje pare kupuju kobasice da bi tamo preko puta pravili kobasicijadu.Dok ćemo mi pošteni građanji da gulimo gole pitije!Mi nemamo kobasice?

-Nemamo.

-Aliiii nekaaa,nek krkaju oni kobasice a mi ćemo i dalje da gulimo gole pitije,jel oćemo?Oćemo!Al ćemo zato mirno da spavamo ko jagnjićiiii...

(Prolaze dva lika sa jagnjetom na ražnju)

-Mirno i s ubeđenje(gleda u jagnje).Evoo braćo,naviklo to da krka jagnjeće dok je bilo na vlasti pa sada i u opoziciju.

(Prolaze sa prasetom)

-Beži bre tamo!Ne prolazi više ovuda!

-Sve im je malo,ali ja im kažem sa ovoga mesta(gleda u prase) presešće njima i jagnjići a i prasići.E i u to ime,proglašavam ovu vašu kobasicijadu otvorenom.

-Pihtijadu...

-Pihtijadu...otvorenom.Živeli!

FoX FoX   26.11.2018 u 20:12

Ovo je jedan od jačih delova...

Panjković...ćirko cia bia..

ili ovo

Edy Edy   26.11.2018 u 23:23

Zvezdas, ne razumijem, kako može pauk da odnese?
Edy Edy   26.11.2018 u 23:25

atom, rotvajleri, i šta humor je u lošoj gramatici? Vidio sam još koji film/seriju 'sa seljakom' pa mi nie bilo nešto zanimljiv, ako je to fazon?
Serz Serz   26.11.2018 u 23:48

Radeci kao konobar, cesto sam nailazio na dosta izvoljevanja, izmisljanja u porudzinama kafe, tako da sam nailazio na trazenje "kafucina"... A ja, neko ko je opterecen kafom, tj poslom bariste, pa i zeljom da naucim nekada ljude o kulturi kafe i pravim nazivima iste, na trazenje "kafucina" jeeebote, samo kazem: "Ne znam kako se pravi." A nekada kada maalo prsnem, dodam jos, "Pozovite, Cirka, on zna kako se pravi KAFUCINO."
atom atom   25.12.2018 u 15:27

-Mislim šefe,čemu sve ovo? Evo umalo nisam pao sa krova,i dva crepa sam polomio...

-E ta dva crepa će da platiš.

atom atom   15.01.2019 u 21:52

Šojić:"Ćirkooo!"

Ćirko:"Zvali ste?"

Alamunja:"Marš tamo!"

Ćirko:"Molim?"

Šojić:"Ma begaj bre tamo kad ti čovek kaže!"

FoX FoX   03.02.2019 u 01:28

Pojeo fiću.... koji ludak jbt

atom atom   24.10.2019 u 21:29

-Šta je ovo?
-Pa tražio sam na internetu kurjake,ali nisam mogao da ih nađem,a vi ste mi rekli da može i lisica.
-Pa si mi doneo pilićarku?!
-A nije pilićarka...
-I to ću da se pofalim njegovoj eksenciji da sam ulovio plićarku.
-To je Kamčarska lisica,jedna od najskupljih.
-I vidi kako se linja,samo što nije oćelavila. I vidi moljci je izeli! Pa da vidiš bre,na patos kod njegovu eksenciju tigra da se uplašiš bre. A gde ja da prostrem ovu pilićarku,da se ljudi sapliću o nju ko na ležećeg milicajca!

atom atom   03.11.2019 u 22:23

-I u šta je pogođen?

-Ma u rep.

-U rep?

-Ma nekima odfikare rep još dok su mali,a neki imaju takav rep. A on mora da je imao veliki rep čim je pogođen. Ali to njemu ništa neće da smeta u lov,on može da lovi i sa repom i bez repa...

-Ambasador.

-A?

-Ambasador!

-Ma ker bre rođo,ker! Odakle ambasadoru rep,to su bre gospoda bez repovi.

Forum početna