Doctor Who
Forum Zabava Serije

Edy Edy   01.01.2014 u 22:01

Spin-off ove serije en.wikipedia.org/wiki/Torchwood ... naziv Torchwood se spominje kroz čitavu drugu sezonu i predstavlja ključni faktor krajem te sezone u seriji se prikazuju avanture Torchwood jedinice u Kardifu... on je inače poznat po vremenskom rascjepu
Cranium Cranium   04.01.2014 u 00:35

Odgledao sam prvu epizodu. I extra mi je bila, mada imam dosta stvari i za i protiv. Mozda ce se stav promeniti.
Gotivno je: zanimljiva je serija, koliko sam skapirao puna je akcije. Svaka epizoda je kao mali mini film. Valjda. Ona glumica mi je uffff. Sasvim obicna, a opet atraktivna. Kao Peni iz strebera. Svidjaju mi se resenja za neke probleme. Ovaj doktor se pojavljuje u dogadjajima kroz istoriju i tako podgreva teorije zavere u realnosti. Kenedi npr. A ne svidja mi se: To sto mesaju zanrove. Ako je serija akcija, fantastika itd, tu ne sme da bude ova kolicina Britanskog humora. Malo je usiljeno. Neke scene mi se ne svidjaju. Mnogo su retardirane one "ljubavne" scene. Onaj crnja ne da nema pojma da glumi nego je to strasno. I ona scena na kraju. Kao necu da idem sa tobom, moram da cuvam ovog smotanog. E ovo sranje putuje kroz vreme, E onda idem sa tobom. Takodje, produkcijski su mogli malo da se isprse bolje. Deluje "cheap" E da, svideo mi se koncept putovanja kroz vreme. Odmah sam ja zamislio gde bih otisao, sta bih radio itd. I svidela mi se ona muzika.
FoX FoX   04.01.2014 u 09:45

Cranium (03.01.2014/23:35)
Odgledao sam prvu epizodu. I extra mi je bila, mada imam dosta stvari i za i protiv. Mozda ce se stav promeniti.
Gotivno je: zanimljiva je serija, koliko sam skapirao puna je akcije. Svaka epi
E pa sad..moraju malo humora da ubace ,bilo bi bzvz bez njega ovako bas daje neki smek seriji a sto se rikija-mikija tice jest da nije neki lik i da ne glumi bas naj ali i nema neku ulogu u seriji njegov zadatak je da glumi smotanog,ne bas toliko pametnog decka a to za "e ovo moze da putuje kroz vreme" i rose pristala,kasnije ces videti i zasto je pristala kad je cula za vremeplov sve u svemu,na sve su mislili..scenario je odlican nisam nasao greskubar ne u ovoj prvoj sezoni
Cranium Cranium   04.01.2014 u 10:19

FoX (04.01.2014/08:45)
E pa sad..moraju malo humora da ubace ,bilo bi bzvz bez njega ovako bas daje neki smek seriji a sto se rikija-mikija tice jest da nije neki lik i da ne glumi bas naj ali i nema neku ulogu u seriji
Da, ali meni je Britanski humor malo cudan. Subjektivno kazem.
Edy Edy   04.01.2014 u 10:54

FoX (04.01.2014/08:45)
E pa sad..moraju malo humora da ubace ,bilo bi bzvz bez njega ovako bas daje neki smek seriji a sto se rikija-mikija tice jest da nije neki lik i da ne glumi bas naj ali i nema neku ulogu u seriji
zašto si rekao riki-miki? haha ko da si gledao drugu sezonu :xD u njoj miki/riki ima malo veću ulogu

EEE pojavila se Rose! samo na tren u epizodi 1 sezone4... kao u prolazu, a onda samo isparila baš me zanima kako će nastaviti
FoX FoX   05.01.2014 u 01:26

Edy (04.01.2014/09:54)
zašto si rekao riki-miki? haha ko da si gledao drugu sezonu :xD u njoj miki/riki ima malo veću ulogu

EEE pojavila se Rose! samo na tren u epizodi 1 sezone4... kao u prolazu, a onda samo ispar
pa eccleston ga zove celu prvu sezonu Riki brateee ti si kralj...volis da mi upropastis seriju pa to ti je:xD ovo je zadnji put da ti govorim koju seriju pratim
Edy Edy   05.01.2014 u 12:53

hahah ma nisam ništa rekao ba (ovdje) pp je druga priča
Cranium Cranium   06.01.2014 u 00:30

Odgledao sam drugu epizodu i nadao sam se nekoj blizoj buducnosti. Nuklearni ratovi, roboti, armagedon. Ono otisli 5 milijardi godina u buducnost i sunce je sj**alo zemlju. Da vidim sad sta ce biti kada odu u proslost. Edy cuti ti. Svidela mi se ona fora za Titanik i nepotopljiv brod. ;)
Edy Edy   06.01.2014 u 23:09

Cranium, brz si ja došao do sezone 5 :xD
FoX FoX   17.01.2014 u 21:51

ahahaha kakav zavrsetak 3sezone
ODLICNO svaka im cast.

Forum početna