Novo na BF
Forum BF Zajednica Novosti

FoX FoX   29.11.2014 u 05:07

Imamo problema sa youtube konverterom..nisam siguran da ce u skorije vreme proraditi pa ajd da vam izadjem u susret Otvoricu zeljoteku ponovo,ali posto smo ograniceni sa prostorom na nasem hostingu bice moguce samo dve pesme ( 4. ako imate VIP status) na dan.
Takodje,sve pesme se brisu krajem dana da bi napravili mesta za nove zelje
Nadam se da cete biti zadovoljni zeljotekom uvek sam ispunio svaku pesmu cak i one pesme koje se tesko nalaze na netu

P.S. max vreme cekanja na zelju je 6h a min. 1h ali gledacu da budem brz,zelju cete dobiti istog dana,za to ne brinite ;)
FoX FoX   02.01.2015 u 05:24

Dodali smo opciju promene boje vaseg nadimka u Prodavnici(nalazi se u vasem meniju).
I da podsetim one koji nisu otvorili poklon za novu godinu od blackfox ekipe,na pocetnoj strani,da to urade odmah
Edy Edy   02.01.2015 u 11:18

FoX (02.01.2015/04:24)
Dodali smo opciju promene boje vaseg nadimka u Prodavnici(nalazi se u vasem meniju).
I da podsetim one koji nisu otvorili poklon za novu godinu od blackfox ekipe,na pocetnoj strani,da to urade odmah
super ideja
FoX FoX   02.01.2015 u 15:37

Tnx samo ne znam da li da stavim da boje budu unikatne za svakoga ili...
FoX FoX   10.02.2015 u 21:25

Inace smanjio sam sansu gubitka investicija
Bila je 1:7 a sada je 1:20 ,ako je neko bas veliki baksuz moze da izgubi...srecnoo i investirajte
Edy Edy   10.02.2015 u 21:27

FoX (02.01.2015/14:37)
Tnx samo ne znam da li da stavim da boje budu unikatne za svakoga ili...
neće ih biti dovoljno onda treba ti mixer funkcija da "mixa" boje onda
FoX FoX   10.02.2015 u 21:35

Ma 70,80 boja je dovoljno ne koriste svi boju a i toliko ima aktivnih korisnika,manje vise ali neka ovako kako je
FoX FoX   03.06.2015 u 00:06

E ovakoooo
Dodao sam ZID svakom korisniku,mozete uci na svoj zid odlaskom na vas profil pa tamo ima link - Moj zid ili mozete otici na glavnu stranu sajta i gore,pored vaseg nadimka stoji ikonica
Priložena slika:

.

Funkcionise slicno kao i onaj zid na facebook-u...

Od sada ce se sva obavestenja sa sajta(neko vam je poslao poklon,ocenio vas,preporucio iz bibloteke,poslao novcice,komentarisanje slike u foto albumu itd..) naci na ovom zidu...ta obavestenja mozete videti samo vi...

Ostali korisnici mogu da udju na vaš zid i podele sa vama nešto,youtube link,sliku i slicno...link od zida drugih korisnika se nalazi na njihovim profilima...

I takodje dodao sam "spominjanje".Kad god vas neko spomene u forumu,foto albumu,biblioteka chatu..vama stigne obavestenje da vas je taj i taj spomenuo i link do te strane...

Naravno,da bi nekoga spomenuli potrebno je upotrebiti ovo @nadimak_osobe ....npr @fox i njemu ce stici obavestenje da ste ga spomenuli kada nekoga spominjete bitno je da napisete tacno njegov nadimak...nije bitno da li je malim ili velikim slovima,bitno je da tacno napisete..

eto to je to,ako ima neka greska,pisite ovde
Welicak94 Welicak94   03.06.2015 u 00:14

Dve reci: SVAKA CAST
j**es fb! Idemo na bf! Nacural bajo moj!
Welicak94 Welicak94   03.06.2015 u 00:16

Priložena slika:

Forum početna