Novo na BF
Forum BF Zajednica Novosti

PARTYzan PARTYzan   05.11.2018 u 17:42

znači sad je full, rešio si da smaraču zatreš seme
Ja bio u rebusu zašto me neko otprati na Ig pa još i blokira a onda se naprasno vrati među pratioce iako u međuvremenu nije ponovo zapratio...i skontam da se tako prikaže kad neko deaktivira svoj profil a niti te otprati niti blokira
Edy Edy   05.11.2018 u 19:11

FoX, Ja bi se kladio d je bila ban poruka za forum, ja znam da je bio ono neko da mi je dosađivao pa ih ja banovao sa tom opcijom. Bio fazon ja ih ban a oni pucali price, a ja kao ignor. Ili je to u mchatu ako ne u forumu, ali znam da je bilo
FoX FoX   05.11.2018 u 19:18

Edy (05.11.2018/19:11)
FoX, Ja bi se kladio d je bila ban poruka za forum, ja znam da je bio ono neko da mi je dosađivao pa ih ja banovao sa tom opcijom. Bio fazon ja ih ba
Jeste bila blokada na forumu, ti je pravio pa je ja sklonio pre par godina
Ali sada sam zaokružio skoro sve, tu i tamo
FoX FoX   23.11.2018 u 06:08

E vako...reklame.
Namestio sam da se reklame prikazuju samo neregistrovanim pocetiocima.

Nama registrovanim neće iskakati reklame. E sad za nas registrovane korisnike sam ubacio reklame na mobilnoj verziji koje se nalaze samo na dnu sajta i to ne na svakoj stranici već samo na par stranica(početna, mp3, biblioteka, arhiva, zeljoteka...).
Te reklame za nas registrovane su statične i neće vam iskakati. Uvek će biti dole na dnu sajta i videćete je samo ako skrolujete na dno sajta.
Ako ste dobre volje možete jednom mesečno isključiti ad block i kliknuti na reklamu i daćete mali ali vredan doprinos (0.8centa po kliku, 12puta godišnje * 0.8 = 9.6$...3.6$ * ajd da kažemo 3korisnika..znači 9.6*3 = godišnje održavanje sajta) doprinos razvoju sajta...ali stvarno doprinos plaćanju računa za sajt jer je nerealno da sad zaradim neke silne pare..

Na web verziji postoji okvir koji je predviđen za reklame i nalazi se na većini stranica. Ali opet su statične reklame u pitanju i okvir je mali i lepo se uklapa u izgled.

Web verzija nije nova već malo modifikovana i biće još malo doterana. Nova web verzija će možda biti jednog dana a do tada imamo malo lepšu web temu koju ću čak i ja koristiti po prvi put Tako da ću je doterati kao za sebe
PARTYzan PARTYzan   24.11.2018 u 02:41

Fino za reklame i dizajn samo ja osveženi BF na ekranu laptopa ne vidim full već moram da šaltam na desno zbog par slova i to na oba pregledača. Ne sećam se da mi se to desilo na nekom drugom sajtu niti BF-u ranije
FoX FoX   24.11.2018 u 09:18

Kad bi mi slikao kako ti izgleda pa da znam o cemu se radi pa cu srediti
PARTYzan PARTYzan   24.11.2018 u 13:01

Ovo je prikaz kako mi izgleda kad ulazim sa Opere; slično je i sa Mozille ali manje izraženo. Sa telefona mi je i dalje normalno.

Priloženi fajl : 1543064693.png (0.39 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   24.11.2018 u 14:30

Ahaaa. Hvala. Sredićuu
Welicak94 Welicak94   24.11.2018 u 22:09

Pa kad imas ove gluposti sa strane. Da ih nema bilo bi sve ok.
Djomla97 Djomla97   25.11.2018 u 01:24

Foksee bravo. j**acki sve ovo izgleda, svaka cast. Mnogo lepse i preglednije nego pre. ;)

Najzad i ti nesto da odradis kako treba..

Forum početna