Misljenje o BlackFoX-u(lično)
Forum BF Zajednica O članovima

STE
Stex5  
 15.01.2013 u 16:54

Najbolji...
Cranium Cranium   24.02.2013 u 15:47

Evo ja da bacim koju mudru zbornjaju. Ono gore se ne vazi.
Ovako...Fox je zmaj. Naj net axaxaxa
Pojma nemam sto se cima oko sajta toliko. Svima izlazi u susret , svaku glupost sa sajta popravlja itd. Meni izasao zilion puta. Humor? Buduci da imamo slican humor, a ja humore nekih odavde nikako ne kapiram , tu ima plusinu ipo. Muzika? Navlacim ga polako na svoju vodenicu, bice od njega delija.
a sada mane. Ima premekanu narav za moj ukus. Kao gazda morao bi malo da podvikne. Meni prvom. Druga mana mu je sto je Edy rekao....zaboravan je u pm! Skini j**ene Seranoveee Da ne smaram vise. To je to.
marun marun   24.02.2013 u 16:04

Zanimljiv decko, ja bi rekao pravi covek na pravom mestu, covek je lepo vaspitan , uvek je veseo, sali se sa svima. Gazda je dobar. Nas covek... Necu da mutim vise... Ja mislim da si idealan drug
FoX FoX   24.02.2013 u 16:13

Cranbery (24.02.2013/14:47)
Evo ja da bacim koju mudru zbornjaju. Ono gore se ne vazi.
Ovako...Fox je zmaj. Naj net axaxaxa
Pojma nemam sto se cima oko sajta toliko. Svima izlazi u susret , svaku glupost
hahah hvala naj net jesi kralj
1.Pojma nemam sto se cima oko sajta toliko?
odg. pa sta cu kad moram kad ne bi nista radio,propao bi sajt bar ja mislim tako
a za humor nije ni cudo,iz bg-a smo brate:edyka:
lele a tek muzika...jednog si vec vrbovao,ali ne dam se ja tako lako rep nmg da slusam,ali ovo ostalo eh da nije tebe ko zna kad bi ja provalio linkin park i ostala cuda,ovi moji ortaci samo narodnjake slusaju
A od vikanja nema nista,vi slabo slusate,pa sam odustao
Skinuo sam Seranaove uskoro krecemo!
Suzica Suzica   24.02.2013 u 16:14

Odlican je gazda,drug, swe najbolje jako je dobar.........
Mikili Mikili   24.02.2013 u 16:45

Nemam sta drugo da kazem,sem reci hvale...svaka cast buraz...retko je takvih osoba
Cranium Cranium   24.02.2013 u 19:04

BlackFoX (24.02.2013/15:13)
odg. pa sta cu kad moram kad ne bi nista radio,propao bi sajt bar ja mislim tako
a za humor nije ni cudo,iz
Ahahahaha. Hoces, hoces. MALO PO MALO I SLUSACES. extra za Seranove, samo pozuri. Da me stignes.
DAV
Davor  
 26.07.2013 u 01:49

Kralj 100%
Cranium Cranium   26.07.2013 u 22:43

BlackFoX (24.02.2013/15:13)
a za humor nije ni cudo,iz
Foxara dragon.
Muku muci sa ovim sajtom. Ali vraticemo mi BF u zabavan sajt. (zabavan za nas, ne za "zeljoteka parazite") Buduci da sam vec sve rekao u prethodnom postu, zavrsavam.
Zvezdas Zvezdas   26.07.2013 u 22:58

Pa ja moram da hvalim kuma neznam sta je sa nekadasnjim fox-om sa njim si mogao svaku temu da otvoris nikada se nije ljutio, izlazio u susret bar meni 1000x. Ali u posledjih 2 meseca nema tog fox-a sve se okrenulo za 180 stepeni nije to onaj bf.

Forum početna