Hepi nju jeer
Forum Zabava Ostalo

Serz Serz   30.12.2013 u 20:08

Evo, još malo, pa treba da pišemo one klišee i stihove...
Paa, evo nekih zaniiiimljivih novogodišnjih čestitki.

Neka milion buva od hiljadu egipatskih kamila napadne guzicu onog koji te zaj**e u 2010-toj i nek mu ruka bude prekratka da ne bi mogao da se pocese! SRECNA NOVA GODINA!!!

Tom Kruz, Anđelina Džoli, Madona, Arnold Švarceneger, Dženifer Lopez, Džordž Kluni i ja... Sve velike svetske zvezde ti žele SRECNU NOVU GODINU.

Zelim ti malu vilu na Beverli Hilsu, mini dvosed Ferari, malenu viza karticu sa sumom od par miliona evra, mali papir sa mestom direktora, litar Don Perinjona, Rolex satic i nekoliko brilijantskih kamencica, jer zivot cine male stvari! SRECNA NOVA GODINA!!!
Edy Edy   30.12.2013 u 20:13

obrisao sam ti zadnji baš je nedoličan :xD imaš još koji a da nije samo za muški spol
Edy Edy   30.12.2013 u 20:15

evo sretno i od administracije portala svim članovima
Priložena slika:

Serz Serz   30.12.2013 u 20:24

Evo još malo "toga"...

Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim da vam izgori jelka, Deda Mraz da se pok*nja u vas kamin a irvasi da kresnu vaseg psa. Koristim ovu priliku da obavestim sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za staru godinu, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za novu posaljete kes!

U zivotu ti zelim sve najbolje: Zdravlja, veselja, ljubavi... bla,bla,bla... Dosta tih sr*nja! Zelim ti neverovatan sex, takav da te infarkt strefi, zelim ti da u pola manje radis, a da te placaju tri puta vise. Hiljadu ludih noci sa najludjim prijateljima. Ako ovo posaljes na deset adresa dogodice se... ku**c ! - nista... kao i obicno... ali barem ces uspeti da izmamis osmeh svojim prijateljima . . . Deda Mraz,ako verujes u njega!

Danas dodjose 2 devojke i pitase me za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego adresu. Ocekuj da ti uskoro navrate, rekose da se zovu radost i sreca :-) Srecna nova godina!!!

Ako te cika u crvenom uhvati i strpa u vrecu, ne brini pozeleo sam te za Novu Godinu!

Pre nego sto uspomene izblede, mreza postane preopterecena, pre nego sto se napijem i izgubim mobilni. Zelim ti srecnu novu godinu i sve najlepse u njoj!!!
Serz Serz   30.12.2013 u 20:28

Edy (30.12.2013/19:13)
obrisao sam ti zadnji baš je nedoličan :xD imaš još koji a da nije samo za muški spol
Haha, nisam ti ja ni video šta tu piše u tom zadnjem postu...nego, ono, copy-paste varijanta... Ma, mogu se pronaći svi spolovi.
LUPE LUPE   01.01.2014 u 05:11

A niko se ne seća stare pa srećna stara godina
LUPE LUPE   01.01.2014 u 06:38

a za novu da se dogovaramo do veka

Priloženi fajl : fotografija0634.jpg (0.4 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   01.01.2016 u 03:10

Da smo živi i zdravi...ostalo i nije toliko bitno
Srećna vam nova godina
Helena Helena   03.01.2016 u 11:50

Ja za novu god 2 min posle ponoci slomila stiklu
Tommy Tommy   03.01.2016 u 11:54

@Helena (03.01.2016/10:50)
Ja za novu god 2 min posle ponoci slomila stiklu
bolje i štiklu nego nogu, osim ako si osigurana, onda bolje nogu.

Forum početna