Odoh u nepušače
Forum Zdravlje Ostalo

FoX FoX   26.01.2014 u 00:21

I posle 3 godine,odlucio sam da batalim cigarete Tu odluku sam doneo bukvalno preko noci to vece sam radio do 10 uvece i pre nego sam krenuo kuci zapalio sam poslednju cigaru(nisam bio svestan da ce mi biti poslednja)...Ne znam sta mi bi odjednom,ali uvece sam odlucio da cu ostaviti cigare i to je to I moram da priznam da nije lako ali kad covek ima jaku volju onda je sve moguce.
Nedostaju mi ali nema sanse da opet zapalim nekako mi se vec gade...ovako mi je odlicno,disem punim plucima,imam vise snage..itd... i sto je najvaznije ... NE SMRDIM
Da napomenem da sam strastveni pusac i uopste mi nije lako ali jednostavno hocu malo da odmorim...nemam neki poseban cilj...ali bar da ih ostavim na mesec ,dva ,bice dobro najtezi je prvi dan...tad mozes lako da promenis misljenje....zato sto jedan dan nije nista,i uvek ti se vrte misli da ces ih ostaviti neki drugi put itd..
Ali ako izdrzis 3,4 dana...onda je to pravi uspeh i onda ti se ne da da zapalis ponovo I zato kazem svim pusacima... probajte da ostavite pusenje,makar na 5.dana...ne dozvolite da jedne obicne cigarete budu jace od vas ! ;)
Cranium Cranium   26.01.2014 u 00:25

E j**em ti tako ostavljanje ako ces se vratiti na staro. Izdrzi.
Zvezdas Zvezdas   26.01.2014 u 00:30

moras da probas da ih ostavis kada ti se Trazi Cigareta ti kupi orbit zvake ili bombone
Cranium Cranium   26.01.2014 u 00:31

Ahahahahahahahaha. Setio sam se jedne epizode prijatelja kada Chendler propusi ponovo. Tako ce i fox.
FoX FoX   26.01.2014 u 00:32

Mozda se i ne vratim eto ,cilj mi je mesec dana pa sta bude primetio sam da je metabolizam usporio,i to mi se svidja...dok sam pusio na svakih 1-2h ogladnim jeo sam ko lud i to mi islo na zivce...jeo ko lud a svaki mesec izgubim 1kg
i cim sam ostavio cigare ,prvi dan..potpuno drugacija prica e ako vratim izgubljenih 7,8kg ostavljam pusenje zauvek
Cranium Cranium   26.01.2014 u 00:36

FoX (25.01.2014/23:32)
Mozda se i ne vratim eto ,cilj mi je mesec dana pa sta bude primetio sam da je metabolizam usporio,i to mi se svidja...dok sam pusio na svakih 1-2h ogladnim jeo sam ko lud i to mi islo na zivce.
Eto ti jos jedne prednosti. Plus stedis pare. Moram da ti nadjem te scene brate. Mislim da je treca epizoda prve sezone. Plakanje.
Zvezdas Zvezdas   26.01.2014 u 00:38

Pa ako ostavis cigarete vratices brzo tu kilazu
Edy Edy   26.01.2014 u 00:45

uporedu prvi posti ove ostale na početku teme kažeš nikad više cigarete kasnije već govoriš možda zauvijek ako izdržao mjesec, onda kažeš nikad više ako se udebljao itd.
Cranium Cranium   26.01.2014 u 00:49

Edy (25.01.2014/23:45)
uporedu prvi posti ove ostale na početku teme kažeš nikad više cigarete kasnije već govoriš možda zauvijek ako izdržao mjesec, onda kažeš nikad više ako se udebljao itd.
Vidis da se lomi.
Edy Edy   26.01.2014 u 01:04

ja vjerujem da mu je ono bila zadnja ali za onaj dan

msm, ako ima volju onda može prestati, ali lakše je reći nego uraditi d:

Forum početna