Da li ste znali? (geografija, demografija, istorija itd.)
Forum Politika Svet

Edy Edy   02.02.2014 u 16:57

"14. Da Venecija tone, svake godine po milimetar." - ustvari može se reći da ne tone kada bi tonulo značilo bi da taj dio kopna se spušta i ide ispod nivoa mora Tačnije bi valjda bilo reći da svake godine nivo mora raste i to svugdje a ne samo u Veneciji
Edy Edy   02.02.2014 u 17:03

Srbenda (02.02.2014/11:36)
Sve ovo al piramide u bosni?
Jel ti krivo? Dokazani su podzemni tuneli.. ako je bilo tunela bili su i ljudi i nekakva civilizacija Zašto bi bilo čudno da postoji piramida?

visitmycountry.net/bosn ... o.jpg

Reci i vidi liči li na piramidu A dokazano je da postoje prolazi unutar "planine" kao i da ima a nekakav astronomski raspored Još je nešto dokazano putem skeniranja i slično

Smatra se da je ovo najstarija piramida na svijetu

I kako samo u egiptu? Ima ih svugdje Kina recimo...
Cranium Cranium   02.02.2014 u 17:19

Edy (02.02.2014/15:52)
Evo počet ću obarat zanimljivosti Počinjem od amerike

Podatak da se samo određeni dio izjašnjava kao amerikanci nije u potpunosti tačan jer oni nemaju rubriku za izjašnjavanje kojoj etničkoj
Ahahaha. Koliko ti volis da kontriras. Samo si objasnio onu cinjenicu koju sam ja napisao. Nista nisi oborio. Cinjenica je da 19 miliona Amerikanaca se upravo izjasnjava kao Amerikanci, cinjenica je da 60 miliona kaze da ima Nemacke korene. (pazi napisao sam Nemacke korene, nisam ni prvi put ni sada napisao Nemci) Ovo kazem cisto da ti ne bi imao nacina da me pogresno interpretiras.
Cranium Cranium   02.02.2014 u 17:29

Edy (02.02.2014/15:57)
"14. Da Venecija tone, svake godine po milimetar." - ustvari može se reći da ne tone kada bi tonulo značilo bi da taj dio kopna se spušta i ide ispod nivoa mora Tačnije bi valjda bilo reći da sv
Tehnicki O daaaa. Ne tone kopno vec zgrade. Imaju problema i sa vodostajem, ali i sa arhitekturom ciji temelji odavno propadaju. Dakle TONE. Pokusavaju na sve nacine da saniraju ali mrka kapa. Zgrade su nagnutije vec sada na jednu stranu.
SRB
Srbenda  
 02.02.2014 u 19:03

Nije mi krivo vec smesno. Sto bi mi bilo krivo usput da napomenem da nisam dovoljno kompetentan da vodim raspravu o tom istrazivanju niti imam nesto protiv toga. Kad kazem smesno misim da ima prostora za manipulaciju i da jedan mali nalaz moze da promeni kompletnu sliku.
Edy Edy   02.02.2014 u 20:39

Cranium, slazem se sa tobom, ali nisam imao namjeru da te ispravljam nego da se nadovežeme na ovo tvoje kada kažem da osporavam mislim da dokažem da i nije toliko jasno koliko se čini onako gledano ispada da niko u americi ne misli da je amerikanac
Edy Edy   02.02.2014 u 20:41

Cranium, Stvarno? Nisam znao i to je tako na cijelom području Venecije? istražit ću da provjerim to
Edy Edy   02.02.2014 u 20:44

Srbenda, Pravo da ti kažem i ja sam imao sumnje u vezi toga Ali kada sam vidio da su istraživanja vršili razni naučnici iz raznih država onda i nije toliko nemoguće

PS: @cranium aha, volim da kontriram Naučio od tebe
Cranium Cranium   02.02.2014 u 22:23

Edy (02.02.2014/19:39)
Cranium, slazem se sa tobom, ali nisam imao namjeru da te ispravljam nego da se nadovežeme na ovo tvoje kada kažem da osporavam mislim da dokažem da i nije toliko jasno koliko se čini onako gle
Pa ja sam i ostavio prostora da diskutujemo. Ti si spomenuo neke neistine i obaranja. ;) Inace si ubo za Ameriku, i ja isto mislim.
Cranium Cranium   02.02.2014 u 22:27

Edy (02.02.2014/19:41)
Cranium, Stvarno? Nisam znao i to je tako na cijelom području Venecije? istražit ću da provjerim to
E sad nemam pojma jel u celoj Veneciji jer ne zivim tamo, ali da, imaju problema sa arhitekturom i to velikih. Pitanje je sta bi bilo kada bi isusili, mada to nikad nece uciniti. Nije vise atrakcija, neka traje koliko traje. Pare su svuda broj 1.

Forum početna