Rusija-Srbija
Forum Politika Srbija

Cranium Cranium   26.12.2012 u 16:03

**N-e-k-s** (26.12.2012/11:13)
ja ne vidim dela nego samo priče koje se vuku po medijima koji seru lazu itd da bi mi to citali i poverovali sve što ima delo je istina a rekla kazala je ku*ac...gde su sad rusi? Kosovo otimaju lju
Ne vidis? Ciji avioni su ti gasili pozare letos? Juzni tok je ciji projekat? Cija banka je nasledila folksbanku? Cija baza je otvorena u Nisu? Desilo se mnogo stvari koje mediji nisu ni propratili. Evo ovo ako se desi, bice bomba za narod jer nijedan medij nije ni p od preneo. Ovi sajtovi su patriotski, tjst nema ih u javnom zivotu.
Cranium Cranium   26.12.2012 u 16:10

Gde su Rusi vojno? Pa moramo i mi da se opredelimo za koga smo. Nemogu oni da brane nase interese ako ih mi ne branimo. Bili su na Kosovu 1999, ne zvanicno, ali ih je bilo na stotine pod plastom dobrovoljnih odreda. Malo ko zna za incident izmedju Rusa i NATO na Pristinskom aerodromu. Raspitajte se o tome. Rusi su uvek bili uz nas, bez obzira na vodju. a tada je tamo vladao Jelcinj koji je izdao rodjenu zemlju, a kamoli nas.
SRB
Srbenda  
 28.12.2012 u 02:16

Cranbery (26.12.2012/15:10)
Gde su Rusi vojno? Pa moramo i mi da se opredelimo za koga smo. Nemogu oni da brane nase interese ako ih mi ne branimo. Bili su na Kosovu 1999, ne zvanicno, ali ih je bilo na stotine pod plastom d
Dao bi ti jos 100 lajkova da mogu Isto smo pleme, zajedno smo u ovome i slovenske zemlje garant izlaze ko pobednice u narednom periodu! Jos nije kasno da se osvestimo...
Zvezdas Zvezdas   28.12.2012 u 11:54

Braca rusi sklopili ugoror sa srbijom da daju srbi 12 migova m29 i moderne rakete iz sistem "pancir"I "buk" kao i pvo sistem S-300 sa raketama iz sistema S-400.
Cranium Cranium   28.12.2012 u 12:14

Nisu jos sklopili.
Zvezdas Zvezdas   28.12.2012 u 13:13

Pregovaraju kako da otplate
Cranium Cranium   28.12.2012 u 15:54

Ahahaha, to si procitao u linku koji sam postavio. Dajte ljudi, malo komentara. Pisem sam sebi. Jel zna iko kakvi su to avioni? PVO? raketni sistemi? Jedni od boljih u svetu trenutno.
Zvezdas Zvezdas   28.12.2012 u 16:12

ne to sam citao na 2 novinama. pa recimo nama su ti avioni i rakete neophodni da bi bili jednaki po snazi u regionu. mene raduje sto nam to salju rusi.
Cranium Cranium   28.12.2012 u 16:49

Svi znate da trenutno Siptari provociraju na jugu Srbije? Traze agresivni odgovor Srbije pa da nam lakse otmu Kosovo. Ako nastave ovaj hod po ziletu mogu ceo Balkan da uvuku u rat. Bugari (paravojna formacija) poslali proglas da ce se boriti sa Srbima za pravoslavlje. Koliko se moze verovati Bugarima? Nimalo ali ajde da budemo polaskani. Nisu svi Bugari isti. Dok cekamo Ruse.
Zvezdas Zvezdas   28.12.2012 u 16:56

rusi kad bi sa tim naoruzanjem naoruzali srbiju bilo bi dobro. evo albanci traze da uvedu vojsku na kosovu...

Forum početna