Rusija-Srbija
Forum Politika Srbija

Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 14:20

Slobodan milosevic je hteo da kupi hukhoi ali je svrgnut sa vlasti, Sukhoi je bolji, jaci, brzi od miga ali eto nema obucenih pilota za Sukhoi ali jbg sta god da kupe dobro je
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 14:24

Kina je bre napravila nevidljivi bolji od američkog. F-177 svaka im cast
Cranium Cranium   01.12.2014 u 14:37

Ali je i sluplji za kupovinu, i skuplji za održavanje. Kako god okreneš, mig je keva za Srbiju. Kinezi? Pa i nije im bilo nešto teško da naprave bolji avion. Mi smo taj "nevidljivi F117" oborili pre punih 15 godina. Danas bi taj F117 prošao kao staro gvoždje da napadne nekog jačeg kao npr Španija ili Grčka. Da ne govorim o Rusima ili Kinezima.
Zvezdas Zvezdas   01.12.2014 u 15:10

Valjda su nam rusi nudili po istoj ceni Sukhoi i mig ali mi nemamo pilote za Sukhoi bolji je ovaj kineski... Ono američko govno je bila cista smlata, ovaj kineski je fin avion

telegraf.rs/vesti/1 ... video
FoX FoX   24.09.2018 u 19:17

"Delije" se potukle sa "braćom" iz Rusije zbog dresova igrača

Nemile scene viđene su ispod severne tribine stadiona "Partizan" nakon remija u 158. "večitom" derbiju.

Dok su igrači Crvene zvezde prilazile tribini kako bi sa svojim navijačima proslavili dobar rezultat, ispred njih počela tuča.

Sukobili su se navijači Zvezde i moskovskog Spartaka, koji su došli da podrže "braću po boji i veri" u meču sa omraženim rivalom, a na kraju su se potukli zbog dresova igrača.

Zvezdašima se nije svidelo što Rusi traže od njihovih fudbalera opremu nakon utakmice, pa su odlučili da se fizički obračunaju.

Eeeee....
Cranium Cranium   24.09.2018 u 19:30

Opet "braća" pod navodnicima. Ali citiram...

Zvezdašima se nije svidelo što Rusi traže od njihovih fudbalera opremu nakon utakmice, pa su odlučili da se fizički obračunaju.

Znači mi smo napali njih???

Kao što sam rekao u jednom delu svog izlaganja u ovoj temi. Nisu se rusi promenili, mi smo...
Ipak nije u ovoj temi...u temi rusi i srbi je to izlaganje.

PS....Sad sam malo citao svoje postove od pre 6 godina. Koliko sam bio militantan i iritantan. Ali najjaca izvala je.

"JA NIKADA NECU OTICI IZ SRBIJE"

2 godine nakon toga, ja sam promenio misljenje o mnooogim stvarima iz korena.

Iskustvo je cudo. Ali sto se rusa tice, i dalje mislim isto.
FoX FoX   24.09.2018 u 22:51

Cranium (24.09.2018/17:30)
Opet "braća" pod navodnicima. Ali citiram...

Zvezdašima se nije svidelo što Rusi traže od njihovih fudbalera opremu nakon utakmice, pa su odlučili
Naslov vesti tako glasi, nisam ništa dodao

A dobro, i braća se nekad potuku Nego ovi naši pećinski ljudi nisu civilizovani.. Ovi došli čak iz rusije da pruže podršku, mogli su bar da im se nekako oduže i dopuste da uzmu dresove..ali srpski mentalitet je "pobedio"..

Ahaha dokaz da se čovek menja ali msm da je samo pametan i razuman čovek sklon promenama..
PARTYzan PARTYzan   25.09.2018 u 02:01

Ciganska posla. Grobar to nikad ne bi uradio nekom ko je došao iz Soluna ili Sofije.
Edy Edy   25.09.2018 u 23:29

Cranium, Priznaaajes znavi
Cranium Cranium   25.09.2018 u 23:41

Edy (25.09.2018/21:29)
Cranium, Priznaaajes znavi
Ja sam i tada priznavao da teram kontru jer volim da poklapam fanatike koji teraju svoju pricu. Svestan sam ja i tada bio da ono sto sam nekada pisao nije bilo uvek na mestu, ali....

Znas kako ide ono...bar sto se ratova tice.

Jeste, mi smo radili to i to, ali i vi ste radili to i to. To cuveno ali...

E a sad me jednostavno boli ku**c i za ovu zemlju, i za ove ljude. Gledam svoja posla. Imao sam prilike da vidim kako sopstvena zemlja gazi... Sada sam u fazonu ma sve to treba povesati (politicare) za primer, daj da ih proteramo pa da zivimo ko ljudi svi

Forum početna