Povratak izbrisanih fajlova
Forum Tehnologija PC

FoX FoX   07.03.2014 u 22:36

Pandora recovery mi je spasila zivot reč je o besplatnom undelete pc programu.Nesto me zezao android i ja isao na wipe cache delete,ovo brise samo cache aplikacija ali nekako je obrisao i sve sa moje sd kartice...slike,muziku...sve ono sto sam sakupljao 2,3 godine je otislo do djavola...i eto ,setih se pandore i upravo vracam sve sto je obrisano i to bez ostecenih fajlova znaci cim slucajno nesto obrisete odma sd karticu ubacite u citac kartica(ili povezete telefon sa kompom) ,otvorite pandoru i izaberete analizu sd kartice garantovano vraca sve obrisane fajlove,ali je fora da sto pre vratite izbrisane fajlove jer posle odredjenog vremena i cestih brisanja sa kartice izbrisani fajlovi isceznu ili se ostete itd...znaci cim slucajno obrisete nesto odmah vracajte
Pandora recovery je free program ,ja koristim verziju 2.0.7 i radi besprekorno potrazite na google ako vam ikada zatreba
Welicak94 Welicak94   07.03.2014 u 22:38

FoX, Hvala, bice korisno ljubim ruke
SRB
Srbenda  
 08.03.2014 u 05:43

Lepo si se snasao. Bitno da nisi vrsio nove upise na kartici inace bi "pregazio" fajlove koji se tu i dalje nalaze samo je obrisana "veza" tj. memorijske lokacije. Da se to ne bi ponovilo obavezan je backup
Desi mi se ponekad da komp zabaguje karticu tokom kopiranja ili kad direktno vezem digitalac na pc. Recovery alati su nezamenljivi u takvim situacijama
FoX FoX   08.03.2014 u 21:12

Srbenda (08.03.2014/04:43)
Lepo si se snasao. Bitno da nisi vrsio nove upise na kartici inace bi "pregazio" fajlove koji se tu i dalje nalaze samo je obrisana "veza" tj. memorijske lokacije. Da se to ne bi ponovilo obavezan je
Da,dobro je da nisam brisao,dodavao itd ustvari obrisao sam par stvarcica(2,3GB) pre recovery-a,jbg tek se na kraju setio..mada..ova pandora nista ne valja pola izbrisanih stvari je osteceno...vraca samo slike,muziku...video ne...ali nasao sam zamenu Active UNDELETE 9.0.71 Enterprise Edition
nije los svidja mi se sto moze da vrati fajlove u originalne foldere tj odredista sad cu da probam sa njim da vidim da li ce biti ostecenih fajlova...a sto se backup-a tice...cesto ja pravim backup,ali zadnjih par meseci nisam...jbg..zao mi samo slika i nekih video klipova...videcemo sta ce ovaj Active undelete da resi
Welicak94 Welicak94   09.03.2014 u 00:16

FoX, cekamo i tu informaciju
FoX FoX   09.03.2014 u 01:40

Welicak94 (08.03.2014/23:16)
FoX, cekamo i tu informaciju
Ma uspeo da vratim nesto,nesto se izgubilo a nesto je osteceno...dobra stvar kod ovog Active undelete programa je sto mozete da dobijete spisak svih obrisanih fajlova...to mi znaci za muziku ali za slike i ostale zezalice ne znaci nista bar sam muziku uspeo nekako da sredim..slike i video ...nesto sam vratio nesto je osteceno i tako nije prvi put da mi se ovo desi...nadam se da se vise nece ponavljati
SRB
Srbenda  
 09.03.2014 u 02:25

Probaj ovaj: kickass.to/get-data-bac ... #main
meni je posluzio...
FoX FoX   08.11.2017 u 01:23

Ovaj program briše pod sa svim navedenim programima u ovoj temi! Reč je o EaseUs programu za povraćaj fajlova koji su obrisani slučajno ili namerno ili čak formatiranjem diska!

Znači moj pametni burazer, ćaletu podizao sistem i prilikom podizanja obriše ceo hard disk, formatira i kreira nove particije.
Ćaletu ode folder sa silnom muzikom, slikama itd u vrednosti od 70GB. Čovek skupljao sve to godinama..

Nadjem na netu ovaj program i evo pronašao je sve ali bukvalno sve obrisane fajlove. Fajlovi čitavi(neoštećeni), svi na broju.

Ako nekom zatreba, imam plaćenu verziju ovog neverovatnog programa pa mogu da pošaljem link ili fajl preko pp. Mada su stvarno zaslužili 70$ koliko košta program...
Nemam reči...

Forum početna