Rihanna
Forum Zabava Muzika

FoX   17.02.2017 u 03:54

Ma kakvi bre...treba ona da fura samo RnB i Pop.Ali jbg,komercijala je bitna

sad čujem na radiju ovu pesmu...

Rihanna - Unfaithful

Kakva "pesmetina" jbt
btw,ima baš nekako čudnu baby facu...i ima i nema,nznm
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   17.02.2017 u 09:15

FoX (17.02.2017/02:54)
Ma kakvi bre...treba ona da fura samo RnB i Pop.Ali jbg,komercijala je bitna

sad čujem na radiju ovu pesmu...

Rihanna - Unfaithful
w
Slažem se, ali i za ove trep bengere je brutalna. Mada mi je ipak draža "prva" Rihanna. Gitarica, salsa, ovo ono.

Ahaaaaa, sećam se ortaka u srednjoj. Tek se upoznali bili lepo, 2006 beše. Ova šaka jada devojčica koju smo imali krenula da pušta pesme sa fona. Sve neke baladice. I lik upada u fazonu, e sad vam samo fali Rihanna. I krene da parodira "Unfaithful" , ja ga gledam i plačem. Lik je otpevao pola pesme na keca, zna svaku reč. A ovamo sluša metal i sranja. Ahahahahahah, i danas je takav. Kao neeee sluša, a kad se napije krene da peva neke narodnjake koje niko ne zna. Elem, šta sam hteo reći....daaaa. Bio je to poprilični hit. Sećaš se sigurno, mada ja mislim da je ona eksplodirala sa "Umbrella" Od tada do sada je numero uno.
FoX FoX   17.02.2017 u 17:44

Prva , samo prva Rihanna dolazi kod mene u obzir

Ahahaahahahhah mogu da zamislim tu scenu

Pa onako,sećam se da je Umrella bila baš popularna ali ove Unfaithful se nešto i ne sećam.Odlična svakako
Cranium Cranium   18.02.2017 u 10:18

FoX (17.02.2017/16:44)
Prva , samo prva Rihanna dolazi kod mene u obzir

Ahahaahahahhah mogu da zamislim tu scenu

Pa onako,sećam se da je Umrella bila baš pop
Mada mislim da je ono na šta ti misliš "druga" Rihanna. Kad je Dzej Zi uzeo pod svoje. Vrlo malo promene u odnosu na pevanje, ali produkcija je drugačija. Više US R'n'B. Prva Rihanna je caribbean R'n'B, rege zvuci itd. Aaaaaaah, koliko dobro bilo. Rihanna je imala faze više nego LP j**ote.

Prva dva albuma u svom fazonu, treći americki stil r'n'b , červrti prešla na tamnu stranu. Peti neki elektro pop, šesti se vratila na americki stil r'n'b stim što se treći i šesti album razlikuju kao noć i dan. Sedmi je neki soft trep, mada ima elemenata svega. I ovaj sedmi sada je neki oldskul hibrid, a ima i trepa. Od svega ovoga, sve je ošurila, ali ipak prva 3 su najbolja (prvo prva dva pa onda treći).

j**ote, kako ja ne umem da napišem kratki post.

Daaaaaaa, sećam se te scene. Hvata se za srce, kao boli ga duša dok peva. Ahahaha.

Unfaithful je sa drugog albuma pesma, nije baš bila svetski poznata tada, a i majka Serbija brate. Potpisujem da ima ljudi koji još nisu ni čuli za nju.
FoX FoX   14.08.2019 u 01:48

Gledam i slušam "Rihanna: The hits" na VH1

Stvarno šteta što se nije zadržala samo na RnB fazonu..

Inače često se u poslednje vreme zadržim na VH1 i iConcerts
PARTYzan PARTYzan   14.08.2019 u 16:18

I ja je preferiram u r&b fazonu ali sve što je radila joj leži: i pop, i dens i rege

Mada r&b joj ipak dominira u svakom smislu
Cranium Cranium   14.08.2019 u 18:49

FoX (13.08.2019/23:48)
Gledam i slušam "Rihanna: The hits" na VH1

Stvarno šteta što se nije zadržala samo na RnB fazonu..

Inače često se u poslednje vreme zadržim n
Bad gal Riri. I ja se slazem, ali nekako joj sve lezi. Jedina "oldschool" glava koja je i dalje top u igri. Sve ostale su podbacile. j**ote, Rihanna je vec 15 godina na muzickoj sceni, a jos je mlada relativno. Sta ima, 31 ili 32. Mozda i manje. Al se ugojlila sunce ti j**em. Nije debela uopste ali nabacila jedno 5 kila
NeSuS NeSuS   15.08.2019 u 02:56

Ja ne mogu njen glas, meni je tako milina slušati nju kako peva msm one stare pesme jer pol njenih pesama mi obeležilo ono vreme kad sam bio baš klinac ono od 7-13 godin kad mi je mama puštala nju svaki dan
Cranium Cranium   04.12.2021 u 21:49

Šta se dešava sa ovom devojkom j**em je u usta jaaa. Stvorila brend od onih njenih fenty mazalica (kozmetika) , boli je ku**c da snima pesme više. Nema je pa da ga j**es. One njene mazalice "fenty beauty" vrede 2,8 milijarde dolara sada. Ona je verovatno vecinski vlasnik. Znaci 1,4 milijarde sineeee. Boli je ku**c da snima muziku vise. Hahahahaha.
Cranium Cranium   31.01.2022 u 22:20

Edit....Rihanna je trudnaaa. Možda je negde cetvrti peti mesec sudeći po slikama. Eeee sad tek nema nista od njene muzike. Ko je dete dobio, taj se upropastio. Hahaha, salim se. Vala zasluzila je i ona da nadje nekoga sa kim moze da stvori porodicu. Rocky deluje kao dobrica.
PARTYzan PARTYzan   02.02.2022 u 02:50

kad sam video temu Rihanna, htedoh da dođem da napisem da je A$AP Rocky oplodio. Upravo sam cuo na radiju da je viđena u NY sa golim stomakom ispod Chanel kaputa Kul su par, evo nesto od njegovih ranijih radova youtube.com/watch? ... RqIf0

Forum početna