koliko pesama imate?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan   02.02.2022 u 02:57

od pre neki dan 111 ni manje ni vise. Doslo do "kratkog spoja" na sd kartici. Cesto sam je premestao iz tel u foto-aparat posto tripujem da kao daje bolje slike i klipove. I na kraju se sj**ala, tacnije morao sam da obrisem oko 500 pesama jer nisu mogle da se pokrenu ni u 1 uređaju. Cudna, selektivna falinka. Jednom mi riknula cela memorijska, jednom morala da se formatira a ovo su novi momenti, opstalo 111 pesama i to hronoloski najnovijih ....
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   04.02.2022 u 01:34

Au Kran. Svaka čast
Ali to ti je sve na ovim stream platformama ili baš kolekcija na fonu? 

Party, često čujem da ljudima odlazi sd kartica. Ako je neka jeftina onda me i ne čudi. Fala bogu meni se još nije desilo da crkne sd kartica. Ove 4marke su mi sasvim ok i nikakvih problema nisam imao: Verbatim, Kingston, Transcend, SanDisk.
Backup je najbolje rešenje

Ja eto i pored 2000 pesama imam problem da mi na shuffle modu pušta jedne te iste pesme. Baš sranje. Probao više audio player-a ali svuda ista priča.
PARTYzan PARTYzan   04.02.2022 u 01:56

ova poslednja kao nije otisla, otisli fajlovi a sad je opet punim bile transcend i kingston mada jednom je otisla nakon sto sam se okliznuo na ledu na trotoaru u Siminoj, seo na bulju a telefon u zadnjem dzepu , ekran smrvljen ... To mi bio prvi pad posle detinjstva. Naravno prva reakcija nakon sto sam ustao nije ni da li sam povređen ni sta je s fonom nego je l' neko video

Ne pominji mi SanDisk, od njega mi krenula nova epidemija riknjavanja flash memorije ... Ja pomislio posto je mesecima stajao u D3 uređaju i kao ubuduce cu da vadim usb. Kupim novi ovom bila prosla garancija i od tad mi rikne 2put za redom ... Koristim ga samo u D3 uređaju, neki TeamGroup nikad cuo mada ne verujem da je do flasha ... Pozovem SBB tehnicku podrsku,ispitaju i kazu da je D3 moguci uzrok, posto u performansama stoji da zahteva externu memoriju od preko 100 GB. Mada SanDisk pre nego sto je riknuo funkcionisao iako je bio samo 16 GB... Malo mi bzvz zbog ovih iz radnje vec ga 2put menjaju pitaju i hocu li povrat novca a izgleda nije do flasha vec D3 ...
FoX FoX   04.02.2022 u 02:07

PARTYzan (04.02.2022 / 00:56)
ova poslednja kao nije otisla, otisli fajlovi a sad je opet punim bile transcend i kingston mada jednom je otisla nakon sto sam se okliznuo na ledu na trotoa
Hahaha da, svi smo izgleda u fazonu "da li je neko video"  

Može biti da uredjaj zezne sd karticu. Bez veze... 

Malo off-topic, ja sam se isto razbio, pre par meseci, kad sam trčao... Srećom, mislim da me niko nije video  Ali baš sam se razbio, zvekn'o bradom o asfalt i čak se otkotrljao ne znam ni ja kako Ne znam šta je uzrok ali moguće da su pertle... Baš sam bio poleteo hahaha.
Welicak94 Welicak94   04.02.2022 u 09:38

Meni se nikada nije desilo da crkne SD kartica, cak ja zivim u verovanju da je to nekvarljivo
PARTYzan PARTYzan   04.02.2022 u 15:13

FoX (04.02.2022 / 01:07)
Hahaha da, svi smo izgleda u fazonu "da li je neko video"   Može biti da uredjaj zezne sd karticu. Bez veze...  Malo off-topic, ja sam se isto razbio,
i da okoncam off topic pa ti si se bas razbio kao zvecka. Zvuci mi kao scena iz filma i to parodije, karikiran pad Ja hvl Bogu samo bukvalno seo na trotoar ali zato se razbio ekran ...
Cranium Cranium   05.02.2022 u 20:21

FoX (04.02.2022 / 00:34)
Au Kran. Svaka čast Ali to ti je sve na ovim stream platformama ili baš kolekcija na fonu?  Party, često čujem da ljudima odlazi sd kartica. Ako je nek
Samo fon, stream platforme se ne vide. Tu tek imam plejlisti pun ku**c. Mada nije svih 12 soma muzika. Recimo da je 6000-7000 muzika, ostalo su semplovi za produkciju.

Forum početna